Klaverbald Uitvaartverzekering
Kenmerken:

Kinderen tot 18 jaar automatisch gratis meeverzekerd
Volledige vrijheid over invulling van de uitvaart
Geen natura uitvaart maar uitkering in geld
Verzekerd bedrag stijgt tot 80-jarige leeftijd met 2% per jaar

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van Klaverbald, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

079 3204543 (dag en nacht)
Via Contactfomulier
Afrikaweg 2, 2713 AW Zoetermeer

Klaverblad

beoordelingen-KlaverbladEen score van 8,2 uit 10 volgens Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen profileert zich als een onafhankelijke no-nonsense verzekeraar met eenvoudige en niet te dure producten. Ook een persoonlijke dienstverlening staat bij deze in 1850 opgerichte verzekeringsmaatschappij hoog in het vaandel. Als je hen belt krijg je geen keuzemenu te horen, maar een telefoniste. Klaverblad richt zich met name op particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Op het gebied van uitvaartverzekeringen heeft Klaverblad één product, een kapitaal uitvaartverzekering.

De kapitaal uitvaartverzekering van Klaverblad

Met de uitvaartverzekering van Klaverblad zorg je ervoor dat je nabestaanden na je overlijden een geldbedrag ter beschikking krijgen om de uitvaart mee te betalen. Het is dus een kapitaal uitvaartverzekering. De hoogte van het verzekerde bedrag bepaal je zelf. Wel moet het liggen tussen 3.000 en 20.000 euro. Overige kenmerken van de Klaverblad uitvaartverzekering zijn:

  • Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch meeverzekerd, tot een bedrag van maximaal 7.500 euro. Ook ongeboren kinderen zijn meeverzekerd. Als het kind doodgeboren wordt na een zwangerschap van 20 weken of meer, keert Klaverblad 25% van het verzekerde bedrag uit, met een maximum van 2.500 euro. Bij een doodgeboren kind na een zwangerschap van tussen de 16 en 20 weken wordt 5% van het verzekerde bedrag uitgekeerd, met een maximum van 1.000 euro.
  • Je kunt de uitvaartverzekering afsluiten tot je 70 bent, een minimumleeftijd is er niet.
  • Het verzekerde bedrag wordt automatisch ieder jaar met 2% verhoogd. Daarnaast mag je het een keer per jaar extra verhogen met maximaal 10%.
  • Je bepaalt zelf of je per maand, per kwartaal of per jaar premie betaalt. De uitvaartverzekering van Klaverblad is zonder opzegtermijn opzegbaar.

Bepalen van het verzekerde bedrag

De kosten voor een uitvaart kunnen sterk uiteenlopen. Om het juiste verzekerde bedrag te bepalen moet je daarom in beeld hebben hoe je wilt dat je nabestaanden de uitvaart vormgeven. Wil je begraven of gecremeerd worden, moeten er veel mensen uitgenodigd worden, is er een koffietafel na afloop van de plechtigheid? Allemaal vragen die je voor jezelf moet beantwoorden. Op de website van Klaverblad staat een kostencalculator, waarmee je de kosten voor je uitvaart kunt bepalen. Voor een gemiddelde uitvaart komen die kosten uit op 8.000 tot 10.000 euro. Afhankelijk van je wensen kunnen ze oplopen tot wel 20.000 euro, maar het is ook mogelijk om een sobere uitvaart te regelen voor 4.000 tot 5.000 euro.

De Klaverblad uitvaartverzekering vergelijken

Weet je hoe je uitvaart vormgegeven moet worden en wat de daarbij behorende kosten zijn, dan kun je via Ikvergelijkonline.nl de Klaverblad uitvaartverzekering vergelijken met die van andere aanbieders. De verzekering van je keuze kun je vervolgens eenvoudig en snel online afsluiten.

Bron: Klaverblad.nl

Klaverblad YouTube pagina over uitvaartverzekeringen.

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder