Interpolis verkoopt geen Uitvaartverzekering. Je kunt wel een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Klik hier om alle uitvaartverzekeringen te vergelijken

Interpolis Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekeringen vergelijken

Interpolis

beoordelingen-ardantaGeen score bekend voor Interpolis

Interpolis is een van de meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De verzekeraar staat bekend om zijn eigenzinnige aanpak. De Glashelder-campagne van Interpolis laat zien waar de verzekeraar voor staat: transparantie van de producten en het bedrijf.

Interpolis is een onderdeel van Achmea. Deze grote verzekeringsmaatschappij is in 1811 opgericht in Friesland. Achmea is een van de grootste werkgevers in de financiële dienstverlening. In Nederland heeft dit bedrijf ongeveer 12.000 werknemers en nog eens 2.500 daarbuiten.

Overlijdensrisicoverzekering

Interpolis biedt geen uitvaartverzekeringen meer aan. Je kunt er wel een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Deze verzekering sluit je af via de Rabobank. Met de overlijdensrisicoverzekering van Interpolis zorg je ervoor dat je nabestaanden een bedrag krijgen uitgekeerd als je overlijdt. Hiermee compenseer je het wegvallen van je inkomen en worden de extra kosten opgevangen. Je kunt hierbij denken aan extra kosten voor kinderopvang, huishoudelijke hulp of het aflossen van de hypotheek.

Kenmerken overlijdensrisicoverzekering Interpolis

De overlijdensrisicoverzekering van Interpolis heeft de volgende kenmerken:

  • Eenmalige uitkering bij overlijden
  • Je hebt de keuze uit een dalend of gelijkblijvend verzekerd bedrag
  • Je maandelijks premie
  • De verzekering eindigt als je 75 jaar wordt

Vergelijk verzekeringen

Wil je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Dan is het verstandig om de verzekeringen van de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Je komt dan meer te weten over premies, voorwaarden en mogelijkheden. Aan de hand van je vergelijking kun je dan een weloverwogen keuze maken.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Op zoek naar een goede uitvaartverzekering? Dan vind je deze snel en eenvoudig via Ikvergelijkonline.nl. Vergelijk en bekijk de tarieven, voorwaarden en pakketten van de diverse verzekeraars met elkaar en sluit binnen vijf minuten een uitvaartverzekering af.