IAK is niet opgenomen in de vergelijking. Klik hier om alle uitvaartverzekeringen te vergelijken

IAK Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekeringen vergelijken

IAK

beoordelingen-ardantaEen score van 7,7 volgens IAK

IAK is een onderdeel van AON. Dit internationale bedrijf is een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in financiële producten en verzekeringen. Het kantoor van IAK is gevestigd in Eindhoven. Bij deze verzekeraar kun je een uitvaartverzekering afsluiten van Dela of Monuta.

DELA UitvaartPlan

Het DELA UitvaartPlan is de uitvaartverzekering van DELA. Voor deze verzekering betaal je elke maand een klein bedrag. Dit pakket bestaat uit verzekeren, verzorgen en nabestaandenzorg. Het UitvaartPlan biedt je nabestaanden een goede houvast bij het regelen van de uitvaart. Je kunt je partner en/of kinderen ook meeverzekeren. Als je ouder bent dan 75 jaar kun je kiezen voor een uitvaartkoopsompolis of depositofonds.

Dienstenverzekering of geldverzekering

Het DELA UitvaartPlan biedt twee opties. Je kunt kiezen voor de dienstenverzekering of de geldverzekering:

  • Dienstenverzekering: DELA regelt en verzorgt je uitvaart. Deze verzekering bestaat uit het leveren van diensten en een vrij besteedbaar aanvullend geldbedrag. Het vrij besteedbaar geldbedrag is bedoeld voor aanvullende wensen.
  • Geldverzekering: met deze verzekering verzeker je enkel een zelfgekozen geldbedrag. Dit verzekerd bedrag wordt bij overlijden uitgekeerd aan je nabestaanden. Hiermee kan de uitvaart worden betaald.

Monuta uitvaartverzekering

Monuta biedt verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Dit zijn een uitvaartverzekering met extra geldbedrag en een geldverzekering:

  • Uitvaartverzekering met extra geldbedrag: Monuta regelt een persoonlijke uitvaart op maat. De uitvaartkosten worden vergoed vanuit het dienstenpakket. Het extra geldbedrag dat wordt uitgekeerd, kan gebruikt worden voor de bloemen, catering, grafkosten of crematiekosten.
  • Geldverzekering: als je kiest voor een geldverzekering dan verzeker je een bepaald bedrag. Bij overlijden keert Monuta dit bedrag uit aan je nabestaanden. Zij kiezen dan hoe het bedrag wordt besteed. Ook bij deze verzekering kan Monuta de uitvaart regelen en verzorgen.

Vier verschillende uitvaartverzekeringen

Kies je voor een Monuta uitvaartverzekering met extra geldbedrag? Dan heb je de keuze uit vier verschillende verzekeringen. Dit zijn:

  • Uitvaart Basis: dienstenverzekering met een vrij besteedbaar bedrag van 2.500 euro.
  • Uitvaart Plus: dienstenverzekering met een vrij besteedbaar bedrag van 4.000 euro.
  • Uitvaart Top: dienstenverzekering met een vrij besteedbaar bedrag van 5.500 euro.
  • Uitvaart Flexibel: dienstenverzekering met een zelf bepaald vrij besteedbaar bedrag.

Deze vier verzekeringen bestaan uit een dienstenpakket ter waarde van 4.500 euro.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Denk je erover om via IAK een uitvaartverzekering van DELA of Monuta af te sluiten? Vergelijk de premies van de uitvaartverzekeringen dan met elkaar. Dit kan eenvoudig met de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl.

Bron: IAK.nl