Hoeveel MB’s heb ik nodig bij mijn sim only abonnement?

Samenvatting:

Wil je een sim-only abonnement afsluiten? Dan heb je vast al ontdekt dat je een ruime keuze hebt in verschillende bundels. Als je je mobiel alleen gebruikt om te bellen, te sms’en af en af en toe te internetten dan heb je genoeg aan een voordelig abonnement met een databundel van maximaal 500 MB’s. Wanneer je continu online bent, veel YouTube video’s bekijken, foto’s uploadt, muziek streamt en dagelijks e-mails leest dan heb je een sim-only abonnement nodig met een bundel van minimaal 2500 MB’s.

Afhankelijk van je persoonlijke gebruik

Het aantal MB’s dat je maandelijks nodig hebt, is afhankelijk van je persoonlijke gebruik. Als je je mobiel alleen gebruikt om te bellen, te sms’en af en af en toe te internetten dan heb je genoeg aan een voordelig abonnement met een databundel van maximaal 500 MB’s. Wanneer je continu online bent, veel YouTube video’s bekijken, foto’s uploadt, muziek streamt en dagelijks e-mails leest dan heb je een sim-only abonnement nodig met een bundel van minimaal 2500 MB’s.

Waar gebruik je internet voor?

Om te bepalen welke databundel je nodig hebt, is het handig om eerst na te gaan voor welke doeleinden je internet gebruikt:

  • 500 MB: je gebruikt internet af en toe. Soms verstuur je een Whatsapp-bericht of je bezoekt een website.
  • 1000 MB / 1500 MB: je bent een standaard internetter. Je verstuurt regelmatig Whatsapp-berichtjes, maakt dagelijks gebruik van apps en surft regelmatig op internet.
  • 2500 MB / 4000 MB: je maakt fanatiek gebruik van internet. Je zit meerdere keren per dag op Whatsapp, social media, diverse apps en je streamt regelmatig films en muziek.
  • Vanaf 5000 MB of onbeperkt: je bent een echte internetter. Je bent continu online op social media, streamt dagelijks video’s en muziek en speelt veel online games.

Sommige providers bieden sim-only abonnementen met ‘onbeperkt’ mobiel internet aan.

Start met vergelijken:

Kies je aantal minuten:
 
Kies je aantal MB's: