Zelf Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Kinderen tot 5 jaar gratis
Medische kosten bij te verzekeren

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Zelf, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

072 – 5180160
Via contactformulier

Zelf reisverzekering

beoordelingen-zelfEen score van 8,0 uit 10 volgens Zelf

Online verzekeraar Zelf is onderdeel van SNS Reaal. Je regelt er online al je schadeverzekeringen, waaronder ook je reisverzekering. Kom je er niet uit, dan is er ook een telefonische helpdesk.

De kortlopende reisverzekering van Zelf

Je hebt bij Zelf de keuze uit een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. De kortlopende is de beste keuze als je in totaal minder dan drie weken per jaar op vakantie gaat. Bij deze verzekering kun je kiezen tussen een dekking voor Europa en een werelddekking. Je hebt een eigen risico van 50 euro en je bagage is verzekerd tot 3.500 euro. Van dat bedrag mag maximaal 1.500 foto-, video- en computerapparatuur zijn en voor brillen of lenzen krijg je maximaal 200 euro vergoed.

De doorlopende reisverzekering van Zelf

Bij de doorlopende reisverzekering van Zelf heb je de keuze uit een Europadekking, een Europa-Plusdekking en een werelddekking. Bij de Europadekking heb je een eigen risico van 100 euro en een maximale reisduur van 60 dagen. Bij de beide andere opties is het eigen risico 75 euro en de maximale reisduur 90 dagen. Andere verschillen zijn:

  • Je bagage is bij de Europadekking verzekerd tot 5.000 euro, bij de beide andere tot 7.000 euro.
  • Foto-, video- en computerapparatuur is bij de Europadekking verzekerd tot 750 euro, bij de Europa-Plus- en de werelddekking tot 1.000 euro.
  • Brillen en contactlenzen zijn bij de Europadekking verzekerd tot 150 euro, bij de beide andere dekkingen tot 250 euro.

Je kunt bij alle drie de doorlopende reisverzekeringen aanvullende dekkingen verzekeren:

  • Geneeskundige en tandheelkundige hulp in het buitenland. Tandheelkundige hulp tot 250 euro.
  • Wintersport. Je uitrusting is verzekerd tot 5.000 euro (Europadekking) of 7.500 euro (Europa-Plus en werelddekking).
  • Automobilistenhulp, zoals vervangend vervoer en eventuele extra verblijfskosten.
  • Ongevallen. Je krijgt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit.
  • Geld. Het geld dat je bij je draagt is tot 500 euro verzekerd als het gestolen wordt, met een eigen risico van 100 euro.
  • Annulering. Je krijgt de reissom geheel of gedeeltelijk terug als je reis niet door kan gaan of als je hem moet afbreken.

Reisverzekering vergelijken

Ga je de reisverzekeringen van Zelf met elkaar vergelijken, neem dan ook die van andere verzekeraars mee. Via Ikvergelijkonline.nl kan dat op een snelle en overzichtelijke manier. Zo kom je automatisch tot de voordeligste verzekering die het beste voldoet aan je wensen.

Bron: Zelf.nl