OHRA Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Aegon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

+31 (0)26 400 40 40
Whatsapp +31 (0)6 201 40 659
Via contactformulier

OHRA reisverzekering

beoordelingen-OHRAEen score van 7,5 uit 10 volgens OHRA

OHRA is onderdeel van Delta Lloyd. Al sinds meer dan 90 jaar verkoopt OHRA alle soorten verzekeringen aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor je reisverzekering kun je bij OHRA terecht.

De reisverzekering van OHRA

Bij OHRA heb je de keuze tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Bij beide varianten kun je een beroep doen op de OHRA-hulpdienst en heb je de keuze tussen een Europadekking en een werelddekking. Bij de kortlopende reisverzekering betaal je alleen voor de dagen dat je daadwerkelijk weg bent. Ga je langer dan vier weken per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering van OHRA een goedkopere optie. Standaard zijn de volgende zaken verzekerd, zowel bij de kortlopende als bij de doorlopende reisverzekering:

  • Je bagage. Deze is verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging tot een bedrag dat je zelf bepaalt door te kiezen voor een Basis-, Plus- of Topdekking.
  • Hulpverlening voor jezelf en de meeverzekerden. Van medicijnen opsturen tot administratieve hulp als je je ID kwijtraakt en nog veel meer.
  • Schade die je zonder opzet aanricht aan je vakantieverblijf.

Aanvullende dekkingen

Je kunt het basisdeel van je kortlopende of doorlopende reisverzekering aan vullen met diverse dekkingen. Welke dat zijn, bepaal je zelf. Als je bijvoorbeeld een kortlopende reisverzekering afsluit voor een vakantie in Nederland heb je geen wintersportdekking nodig, of als je een busreis boekt heb je geen hulpverzekering voor je auto nodig. De aanvullende dekkingen van OHRA zijn:

  • Geld. Verlies en diefstal zijn verzekerd tot 750 euro per reis.
  • Geneeskundige kosten. Als aanvulling op je zorgverzekering.
  • Hulpverlening auto en motor. Hulp bij pech onderweg of als je door schade niet verder kunt reizen.
  • Ongevallen. Een uitkering van 25.000 euro bij overlijden of maximaal 75.000 euro bij blijvende invaliditeit.
  • Annulering. Als je reis niet door kan gaan of als je hem moet afbreken of onderbreken. Bij een doorlopende dekking krijg je tot 1.500 euro terug per reis. Je kunt ook een kortlopende dekking afsluiten voor de hele reissom.
  • Wintersport. Je uitrusting is verzekerd, evenals kosten voortvloeiend uit ongelukken.

Korting door collectiviteit

OHRA biedt bedrijven en verenigingen de mogelijkheid om collectieve reisverzekeringen af te sluiten. Als werknemer of lid profiteer jij daarvan, dankzij een lagere premie. Ga je via Ikvergelijkonline.nl de OHRA-reisverzekering vergelijken met de verzekeringen van andere aanbieders, neem dit dan mee in je overwegingen.

Bron: OHRA.nl