Nationale Nederlanden Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

24/7 persoonlijke hulpverlening
Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd
Aanvullende dekkingen ook af te sluiten voor één reis

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Nationale Nederlanden, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 663 06 63
Via contactformulier

Nationale Nederlanden
reisverzekering

beoordelingen-nationale-nederlandenEen score van 9,0 uit 10 volgens Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is lange tijd onderdeel geweest van de ING Groep. Door de staatssteun voor deze bank kwam daar een einde aan en werd NN in 2014 zelfstandig. In 2017 volgde een fusie met Delta Lloyd. Nationale Nederlanden biedt alle soorten verzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Zo ook een reisverzekering

De reisverzekering van nationale Nederlanden

De reisverzekering die Nationale Nederlanden aanbiedt is een doorlopende reisverzekering. Die bestaat uit een basisgedeelte, dat kan worden aangevuld met diverse modules. Deze modules kun je ook voor één enkele reis afsluiten. Je kunt bij de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden kiezen voor een Europadekking of een Werelddekking. Je bent ook verzekerd op een dagtochtje naar België of Duitsland of een vakantie in eigen land (zolang je minimaal één overnachting boekt). Je bepaalt zelf of je een eigen risico neemt om de premie te verlagen.

De basis reisverzekering

De basis reisverzekering van Nationale Nederlanden houdt het volgende in:

  • Je krijgt hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden. Onder andere extra verblijfskosten en kosten voor de terugkeer naar huis vallen daaronder.
  • Je bagage is verzekerd tot 2.500 euro per persoon per reis.
  • Schade die je zonder opzet veroorzaakt aan je vakantieverblijf is verzekerd tot 1.000 euro per persoon per reis.
  • Geld is verzekerd tegen diefstal en verlies tot 250 euro per persoon met een maximum van 750 euro per reis.

Aanvullende dekkingen

De volgende aanvullende dekkingen kun je toevoegen aan je basisverzekering:

  • Medische zekerheid. Deze dekking is aanvullend op je zorgverzekering. Tandheelkundige hulp wordt vergoed tot maximaal 500 euro.
  • Wintersport. Hiermee gelden alle dekkingen ook als je op wintersportvakantie gaat. Je bagage is dan verzekerd tot 5.000 euro per persoon per reis.
  • Rechtsbijstand. Hulp bij juridische conflicten die te maken hebben met je reis.
  • Automobilistenhulp. Je krijgt hulp als de bestuurder uitvalt of als je autopech hebt waardoor je niet verder kunt rijden.
  • Annulering. Je krijgt een vergoeding bij het noodgedwongen annuleren, onderbreken of afbreken van je reis. De maximale vergoeding kies je zelf: 1.500, 2.500 of 5.000 euro.

Reisverzekering vergelijken

Voordat je de een reisverzekering bij Nationale Nederlanden afsluit is het verstandig om de voorwaarden met andere reisverzekeringen te vergelijken. Via Ikvergelijkonline.nl kan dat op een snelle en overzichtelijke manier. Zo vind je altijd de verzekering die het beste bij je past en waar je de laagste premie voor betaalt.

Bron: NationaleNederlanden.nl