Klaverblad Reisverzekering
Reisverzekering vergelijken
bereken nu je premie
Kenmerken:

In heel Europa of wereldwijd verzekerd
Kies zelf wat je verzekert
Snelle en goede service door onze alarmcentrale

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Klaverblad, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

079 – 3 204 549
Via contactformulier

Klaverblad reisverzekering

Beoordeling KlaverbaldEen score van 8,1 uit 10 volgens Klaverblad

‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder’, dat is de leuze waarmee Klaverblad Verzekeringen een steeds groter publiek mee weet te bereiken. Klaverblad bestaat al sinds 1850 en biedt een compleet pakket aan verzekeringen, waaronder een doorlopende reisverzekering.

De doorlopende reisverzekering van Klaverblad

Klaverblad biedt alleen een doorlopende reisverzekering aan, die je door middel van modules kunt aanpassen aan je persoonlijke wensen. Je kunt kiezen voor Europadekking of werelddekking. De standaard modules die altijd in de polis staan zijn:

  • Persoonlijke hulp. De alarmcentrale van Klaverblad is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij ziekte, ongeval, overlijden of vermissing.
  • Calamiteiten en aansprakelijkheid. Je krijgt de extra kosten vergoed als je door onvoorziene omstandigheden je reis af moet breken. Ook schade die je zonder opzet aan je vakantieverblijf veroorzaakt is verzekerd, tot een bedrag van 25.000 euro.

Je reisverzekering personaliseren

Je kunt de doorlopende reisverzekering van Klaverblad aanpassen aan je eigen wensen en situatie door er extra modules in op te nemen:

  • Vervoer en verblijf. Klaverblad vergoedt de kosten die je moet maken als je niet verder kunt reizen of niet meer kunt overnachten in je hotel, vakantiewoning, tent of caravan. Deze module geldt in alle landen van Europa, met uitzondering van Nederland.
  • Je bagage is verzekerd tegen beschadiging, diefstal en verlies tot een bedrag van 25.000 per reis. Geld is mee te verzekeren tegen extra kosten.
  • Klaverblad keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.
  • Medische kosten. Als je in het buitenland medische hulp nodig hebt is de kans groot dat je zorgverzekering niet alles vergoed. Deze module werkt als een aanvulling op je zorgverzekering, zodat je toch verzekerd bent voor alle medische kosten. Samen met de module Persoonlijke hulp krijg je per gebeurtenis tot 5.000.000 euro vergoed.
  • Afhankelijk van je keuze krijg je tot 1.000, 2.000 of 3.000 euro van je reissom terug als je onverwacht niet op reis kunt gaan of eerder terug moet keren.
  • Deze module heb je nodig als wilt dat de modules Persoonlijke hulp en Medische kosten ook gelden tijdens je wintersportvakantie. Als je alleen gaat langlaufen of wandelen in de sneeuw, hoef je deze module niet te nemen. Bij Klaverblad zijn andere gevaarlijke sporten, zoals duiken, standaard meeverzekerd.

Je reisverzekering vergelijken

Het is verstandig om nauwkeurig de voorwaarden te bestuderen en de reisverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders. Zoals al blijkt uit de module voor wintersport, kunnen de voorwaarden per verzekeraar verschillen. Ook de premies lopen soms flink uiteen.

Bron: Klaverblad.nl