InShared Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden op reis
Bagage zoals zonnebril, camera en sportuitrusting
Recreatieve overnachting(en) binnen Nederland

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van InShared, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via contactformulier

Inshared reisverzekering

beoordelingen-insharedEen score van 8,3 uit 10 volgens InShared

Verzekeraar Inshared onderscheidt zich van andere verzekeringsmaatschappijen door haar systeem van beloningspunten. Klanten krijgen een uitkering als het bedrag aan schadeclaims per jaar lager is dan het geïnde premiebedrag. Je kunt bij dit onderdeel van Achmea terecht voor tal van schadeverzekeringen, waaronder een reisverzekering.

De reisverzekering van Inshared

De reisverzekering van Inshared bestaat uit een basisdeel, dat je kunt aanvullen met losse modules. Je hebt de keuze tussen Europadekking en Werelddekking. De maximale reisduur is 120 dagen. Vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen die mee op reis gaan zijn ook meeverzekerd. Ook op recreatieve uitstapjes binnen Nederland ben je verzekerd, als een overnachting daar deel van uitmaakt. Het basisdeel omvat de volgende onderdelen:

  • Hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden op reis. Onder andere kosten voor een noodgedwongen langer verblijf of voor een vroegtijdige terugkeer worden vergoed. Ook krijg je hulp als de bestuurder van je auto niet verder kan.
  • Bagagedekking, ook voor bijvoorbeeld voor je zonnebril, je camera of je sportuitrusting. De dekking geldt bij diefstal, verlies en beschadiging.
  • Wintersport en onderwatersport zijn meeverzekerd.

Aanvullende modules

Je kunt je reisverzekering bij Inshared uitbreiden met de volgende dekkingen:

  • Noodzakelijke medische behandelingen, inclusief tandzorg. Je krijgt betaald wat je zorgverzekering niet vergoedt. Tandheelkundige hulp krijg je vergoed tot maximaal 750 euro.
  • Kosten voor vervangend vervoer in Europa. Deze pechhulp geldt voor auto’s en motoren, maar ook voor scooters, caravans en zijspannen.
  • Annulering bij ziekte, ongeval of overlijden van verzekerden of hun familieleden. Je krijgt geld terug als je reis niet door kan gaan of als je eerder moet terugkeren. De vergoeding is maximaal 2.000 euro voor 1 persoon en 6.000 euro voor een gezin.

Reisverzekering vergelijken

Via Ikvergelijkonline.nl heb je de mogelijkheid de reisverzekering van Inshared te vergelijken met die van andere aanbieders. Zo kun je perfect afwegen welke verzekering het meest geschikt is voor jouw wensen en zorg je ervoor dat je niet te veel premie betaalt.

Bron: Inshared.nl