HEMA Reisverzekering
Kenmerken:

24-uurs alarmcentrale
Dekking zelf samen te stellen
Gratis onderwater- en wintersportdekking

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van HEMA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via contactformulier

HEMA reisverzekering

beoordelingen-hemaEen score van 8,1 uit 10 volgens HEMA

De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam heeft al lang meer te bieden dan linnengoed en rookworst. Zo kun je er ook terecht voor zorg- en schadeverzekeringen, waaronder ook een reisverzekering.

De reisverzekering van HEMA

HEMA biedt een doorlopende reisverzekering aan, met naar keuze een Europadekking of een Werelddekking. Ga je maar kort op vakantie? Je kunt de HEMA-reisverzekering op ieder moment opzeggen. Standaard zijn de volgende zaken verzekerd:

  • Je bagage. Deze is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Voor dit onderdeel geldt een eigen risico van 100 euro. Een aantal zaken, waaronder elektronische apparatuur, zijn uitgesloten bij deze dekking.
  • Kosten na een ongeval, ziekte of overlijden. Bijvoorbeeld kosten voor de terugreis naar Nederland of een noodgedwongen langer verblijf.
  • Pechhulp, als je stil komt te staan met je auto zorgt de HEMA-alarmcentrale voor een oplossing.
  • Wintersport en onderwatersport. Deze zijn standaard meeverzekerd.

Aanvullende dekkingen

Je kunt de HEMA-reisverzekering helemaal op maat maken met een groot aantal aanvullende mogelijkheden:

  • Tot 250 euro kun je contant geld en cheques verzekeren tegen verlies en diefstal.
  • Geneeskundige kosten. Alle noodzakelijke medische kosten die niet door je zorgverzekering worden vergoed, worden door deze aanvullende verzekering gedekt.
  • Hulp vervoermiddel. Bij pech onderweg wordt de reparatie vergoed als je auto of motor 8 jaar of jonger is.
  • Vervangend vervoermiddel. Kan je auto of motor niet binnen twee dagen gerepareerd worden, dan krijg je vervangend vervoer. Ook een noodgedwongen langer verblijf wordt vergoed. Je vervoermiddel mag ook bij deze module niet ouder dan 8 jaar zijn.
  • Als je reis niet door kan gaan of als je je reis noodgedwongen moet afbreken krijg je (een gedeelte van) de reissom terug.
  • Je krijgt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit.

Reisverzekering vergelijken

Als je de reisverzekering van de HEMA helemaal hebt samengesteld naar je eigen wensen is het verstandig om hem te vergelijken met reisverzekeringen van andere aanbieders. Misschien zijn er die nog beter bij jouw wensen passen, of misschien zijn er met een lagere premie. Via Ikvergelijkonline.nl ben je er snel achter.

Bron: HEMA.nl