Generali Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Bagage tot € 5.000,- verzekerd
Voor korte én lange vakanties
Eenvoudig uitbreiden met Werelddekking

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Generali, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 – 668 00 00 (Lokaal tarief)
Via contactformulier

Generali reisverzekering

beoordelingen-insharedEen score van 8,7 uit 10 volgens Generali

De Generali Group is een van de grootste verzekeraars ter wereld. Generali Nederland is een onderdeel daarvan. Je kunt er terecht voor bijna alle denkbare privé- en zakelijke verzekeringen, waaronder reisverzekeringen.

De reisverzekering van Generali

De standaard reisverzekering van Generali is een doorlopende verzekering met Europadekking. Je bent verzekerd in Europa, inclusief IJsland, de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira en alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee. In Nederland ben je ook verzekerd, als je tenminste minimaal één overnachting hebt geboekt.

Wat is er verzekerd?

Standaard zijn bij de doorlopende reisverzekering van Generali de volgende zaken verzekerd:

  • Je bagage, die is verzekerd tegen diefstal en verlies. Ook vervangende kleding en toiletspullen worden vergoed. Hierbij geldt wel een eigen risico.
  • Onvoorziene reiskosten, als je onverwacht eerder naar Nederland moet terugkeren, bijvoorbeeld bij het overlijden van een familielid.
  • Noodhulp, zoals hulp bij natuurrampen, de kosten om je op te sporen bij vermissing of om je naar huis te brengen na een ongeval. Ook de telefoon- en internetkosten die je in dergelijke situaties moet maken zijn meeverzekerd.

Wat kun je bijverzekeren?

Ga je buiten het dekkingsgebied op vakantie? Dan kun je kiezen voor de werelddekking. Daarnaast kun je gebruikmaken van de extra opties voor medische kosten en gevaarlijke sporten. De aanvullende medische polis vergoedt het gedeelte van de noodzakelijke medische kosten die je in het buitenland maakt, dat niet door je eigen zorgverzekering wordt vergoed. Onder de dekking voor gevaarlijke sporten vallen onder andere wintersport, duiken en bergbeklimmen.

Annuleringsverzekering

Samen met je doorlopende reisverzekering kun je ook een annuleringsverzekering afsluiten. Die vergoedt de reiskosten als je door overmacht niet op reis kunt gaan. Ook als je onverwacht vroeger naar huis moet komt de annuleringsverzekering van pas. Je krijgt dan het niet genoten deel van je vakantie terugbetaald.

Wie is er verzekerd?

Je kunt ervoor kiezen om je partner of je gezin mee te verzekeren op je polis. Ook uitwonende studerende kinderen kunnen worden meeverzekerd, als ze staan ingeschreven bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Reisverzekeringen vergelijken

Via Ikvergelijkonline.nl kun je deze reisverzekering vergelijken met andere reisverzekeringen. Niet alleen de dekking is dan van belang, ook de te betalen premie zal een rol spelen. Door aan te vinken wat je wilt verzekeren krijg je snel een overzicht in beeld van reisverzekeringen die voldoen aan je voorwaarden. Zo kies je eenvoudig voor de goedkoopste reisverzekering of voor de verzekering die het beste bij je past.

Bron: Generali.nl