Ditzo Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Ruime basisdekking, inclusief schade aan bagage
Geneeskundige kosten altijd gedekt
Basisdekking uit te breiden naar je eigen wensen
Doorlopend verzekerd tijdens vakanties (max 60 dagen) en stedentrips

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Aegon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Whatsapp +316 – 516 777 01
Live chat

Ditzo reisverzekering

beoordelingen-ditzoEen score van 8,1 uit 10 volgens Ditzo

Ditzo is een online-verzekeraar, alles wordt geregeld via internet. Ditzo, dat eigendom is van verzekeringsmaatschappij ASR, heeft een breed aanbod aan schadeverzekeringen voor particulieren, waaronder een doorlopende reisverzekering.

De reisverzekering van Ditzo

Met de doorlopende reisverzekering van Ditzo ben je het hele jaar verzekerd tijdens vakanties en stedentrips. Vakanties mogen maximaal 60 dagen duren. Je kunt bij Ditzo kiezen voor een Europadekking (inclusief de landen rondom de Middellandse Zee en dagtochtjes buiten het dekkingsgebied) en een Werelddekking. Je sluit bij Ditzo een basisverzekering af, die je kunt aanvullen met diverse modules.

De basisverzekering

Met de basis reisverzekering van Ditzo ben je voor de volgende zaken verzekerd:

  • Je bagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Je kunt kiezen tussen een eigen risico van 75 euro en geen eigen risico.
  • Geneeskundige kosten worden vergoed, voor zover je zorgverzekering dat niet doet.
  • Hulpverlening bij noodgevallen en calamiteiten. De Ditzo alarmcentrale is altijd bereikbaar en helpt je met bijvoorbeeld vervoer naar huis of een langer verblijf als dat nodig is.
  • De kosten voor een vervroegde terugreis in verband met overlijden, ernstige ziekte of een ongeval van jou of een familielid thuis worden vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt de basisdekking uitbreiden met een aantal aanvullende verzekeringen:

  • Ongevallen. Ditzo keert 25.000 euro uit bij overlijden en tot 75.000 euro bij blijvende invaliditeit.
  • Sporten en wintersport. Ditzo vergoedt de schade die ontstaat tijdens het uitoefenen van allerlei sporten met een groot risico, zoals skiën, parachutespringen, bergbeklimmen, rugby, wielrennen, wildwatervaren en paardenraces. Ook je sportuitrusting is verzekerd tegen schade en diefstal.
  • Pechhulp. Ditzo vervoert je auto naar huis of naar een garage, betaalt vervangend vervoer en eventueel ook een noodgedwongen langer verblijf in het buitenland.
  • Annuleringsverzekering. Je krijgt een vergoeding als je reis niet doorgaat of als je eerder terug moet keren. De maximale vergoeding kies je zelf: 750, 1.500 of 3.000 euro per verzekerde. Per jaar keert Ditzo maximaal 6.000 euro uit.

Reisverzekering vergelijken

Reisverzekeringen zijn vaak heel gedetailleerd met het omschrijven van de dekking. Daarom kun je door goed te zoeken en de reisverzekeringen te vergelijken, een verzekering vinden die precies voldoet aan je wensen. Ikvergelijkonline.nl is een ideaal hulpmiddel hierbij.

Bron: Ditzo.nl