Delta Lloyd Reisverzekering
Kenmerken:

Je bent standaard verzekerd op wintersport of als je gaat duiken.
Je bent over de hele wereld verzekerd.
Je bent 365 dagen per jaar verzekerd, voor een lange vakantie of een nachtje weg.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Delta Lloyd, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020 – 594 91 11
Via contactformulier

Delta Lloyd reisverzekering

beoordelingen-delta-lloydEen score van 7,1 uit 10 volgens Delta Lloyd

Delta Lloyd is een allround financieel dienstverlener, met niet alleen verzekeringen, maar ook bancaire producten in het pakket, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Op het gebied van reisverzekeringen heeft Delta Lloyd één type basisverzekering: een doorlopende reisverzekering met werelddekking. Je kunt deze aanvullen met diverse modules.

De basis reisverzekering van Delta Lloyd

Met de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd ben je het hele jaar door verzekerd bij vakanties en een weekendje of nachtje weg. Je reis mag maximaal 365 dagen duren. De verzekering heeft een wereldwijde dekking en verzekert je standaard voor de volgende zaken:

  • Noodhulp via de eigen alarmcentrale. Bij een ongeval of ziekte, bij diefstal of verlies, altijd staat er iemand klaar om je te helpen of om dingen voor je te regelen.
  • Deze is verzekerd tegen diefstal, verlies en schade voor maximaal 3.750 euro per verzekerd per reis. Hiervoor geldt een eigen risico van 70 euro per reis.
  • Wintersport en bijzondere sporten, zoals duiken. Hierbij is schade verzekerd, geneeskundige hulp kun je extra bijverzekeren.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt bij de reisverzekering van Delta Lloyd diverse aanvullende verzekeringen afsluiten:

  • Pechhulp. Onder andere vervangend vervoer of het naar huis vervoeren van je auto of camper.
  • Medische hulp. Noodzakelijke medische hulp wordt aanvullend op je zorgverzekering vergoed.
  • Annuleringsverzekering. Als je je reis noodgedwongen moet afzeggen of onderbreken krijg je de kosten tot maximaal 1.500 euro per reis terug.

Reisverzekering vergelijken

Alleen als je maar één keer per jaar maximaal twee weken op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering duurder dan een kortlopende. Als je korte uitstapjes meetelt zal dus vrijwel iedereen die weleens naar het buitenland gaat beter af zijn met een doorlopende reisverzekering. Om de juiste te vinden, kun je het beste meerdere reisverzekeringen vergelijken die voldoen aan je criteria en wensen. Zo vind je eenvoudig de voordeligste optie.

Bron: Deltalloyd.nl