Aon Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Bepaal zelf wat je verzekert
Gratis wintersportdekking
Uitgebreide hulpverlening

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Aon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

071 364 3501
Via contactformulier

Aon reisverzekering

beoordelingen-aonEen score van 7,3 uit 10 volgens Aon

Aon is een van oorsprong Britse verzekeraar (Aon is Keltisch voor “eenheid”), met 11 vestigingen in Nederland. Het biedt een doorlopende reisverzekering aan met Europese of werelddekking, die je kunt uitbreiden met diverse modules.

De reisverzekering van Aon

De basisverzekering die je bij Aon kunt afsluiten is een doorlopende reisverzekering, met naar keuze een dekking in Europa (inclusief de landen rondom de Middellandse Zee) of een wereldwijde dekking. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Aon organiseert hulp en bemiddelt bij noodsituaties, zonder dat je daarvoor hoeft bij te betalen.
  • Buitengewone kosten die ontstaan door een ongeval, ziekte, natuurramp of andere onvoorziene oorzaak worden volledig vergoed.
  • Hulpverlening ten gevolge van een ongeval tijdens je wintersportvakantie is standaard inbegrepen. Je uitrusting kun je verzekeren via de bagagedekking.
  • Bij een noodgedwongen extra verblijf in het buitenland krijg je tot 100 euro per persoon per dag vergoed voor een periode van maximaal 14 dagen.

Naar keuze kun je de volgende zaken meeverzekeren:

  • Een vergoeding van maximaal 2.500 euro bij verlies, diefstal of beschadiging van je bagage, met een eigen risico van 50 euro per reis. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide bagagedekking. Daarmee krijg je tot 5.00 euro vergoed en heb je geen eigen risico.
  • Geneeskundige kosten. Hiermee worden alle kosten voor medisch noodzakelijke hulp in het buitenland vergoed, voor zover die niet betaald worden door je zorgverzekering. Tandhulp wordt vergoed tot maximaal 750 euro.
  • Vervangend vervoer. Bij pech onderweg of een ongeval wordt je auto naar een garage vervoerd of teruggebracht naar Nederland. Als het nodig is wordt er gezorgd voor een chauffeur of vervangend vervoer. Je auto mag niet ouder zijn dan 10 jaar.
  • Je krijgt tot 1.500 euro per persoon per reis terug, met een maximum van 6.000 euro per jaar. Ook als je je reis moet afbreken krijg je een vergoeding.
  • Je krijgt een bedrag uitgekeerd bij overlijden of blijvende invaliditeit.

Reisverzekering vergelijken

Een doorlopende reisverzekering is al interessant als je meer dan twee weken per jaar op vakantie gaat. De meeste verzekeraars hebben zo’n verzekering dan ook in hun portefeuille. Vergelijk deze reisverzekeringen goed met elkaar, de voorwaarden kunnen erg uiteenlopen. Via Ikvergelijkonline.nl vind je eenvoudig en snel de verzekering die het beste bij je past.

Bron: Aon.nl