Aegon Reisverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Winter- en onderwatersport standaard verzekerd
Vaak voordeliger dan tijdelijke reisverzekeringen
Uw studerende kinderen meeverzekerd, ook als ze op kamers wonen

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Aegon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 344 12 34
Whatsapp +31 6 8360 28 00
Via contactformulier

Aegon reisverzekering

beoordelingen-aegonEen score van 7,5 uit 10 volgens Aegon

Aegon, een van de grotere verzekeraars in Nederland biedt een doorlopende reisverzekering aan met veel keuzemogelijkheden. Je kunt kiezen voor een basisverzekering en een allriskverzekering. Beide zijn uit te breiden met aanvullende dekkingen, zodat je altijd een reisverzekering op maat kunt samenstellen. Voor de doorlopende reisverzekering van Aegon geldt bij de basisdekking een eigen risico van 100 euro voor de eerste claim en van 250 euro voor alle volgende claims in een jaar. De allrisk variant kent geen eigen risico voor de eerste claim. Je sluit de verzekering af voor een jaar, daarna is hij op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van een jaar.

Polis ‘gezin met kinderen’ of ‘eenoudergezin’

Je kunt bij de Aegon doorlopende reisverzekeringen kiezen voor een gezinsdekking. Thuiswonende en/of studerende kinderen zijn dan meeverzekerd, ook als ze alleen op reis gaan. De leeftijd van je kinderen speelt hierbij geen rol en ze genieten van dezelfde dekking als jij.

Doorlopende reisverzekering met basisdekking

Met basisdekking zijn de volgende zaken verzekerd:

  • Beschadiging, diefstal en verlies van je bagage, tot 1.500 euro per persoon en tot 4.000 euro per reis voor alle verzekerden samen.
  • Pechhulp via de alarmcentrale van de Aegon Schade Service is. Indien nodig wordt vervangend vervoer en vervoer van je auto naar huis geregeld. Autoschade en diefstal zijn niet verzekerd, kijk daarvoor naar je autoverzekering.
  • Wintersport en duiken. Schade aan je uitrusting wordt tot 200 euro vergoed. Voor het huren van vervangend materiaal krijg je een vergoeding tot 250 euro.

Daarnaast heb je de keuze tussen een Europadekking en een werelddekking. Ook kun je kiezen voor een aanvullende dekking voor geneeskundige hulp en een annuleringsverzekering. De maximale reisduur is 90 dagen.

Doorlopende reisverzekering met allriskdekking

Met de allriskdekking zijn de volgende zaken verzekerd:

  • Beschadiging, diefstal en verlies van je bagage en kostbaarheden, tot 2.500 euro per persoon en tot 5.000 euro per reis voor alle verzekerden samen.
  • Pechhulp zoals bij de basisdekking. Indien nodig wordt ook het terug naar Nederland brengen van jou en je reisgenoten geregeld.
  • Wintersport en duiken. Schade aan je uitrusting wordt tot 250 euro vergoed. Voor het huren van vervangend materiaal krijg je een vergoeding tot 250 euro.
  • Geneeskundige kosten en verlies of diefstal van geld en waardepapieren worden vergoed.

Je hebt altijd een werelddekking, maar in Nederland alleen als je een overnachting hebt geboekt. Je kunt kiezen voor een annuleringsverzekering, terwijl de maximale reisduur van 180 dagen verlengd kan worden.

Reisverzekering vergelijken

Voordat je hem afsluit doe je er goed aan de Aegon reisverzekering te vergelijken met de producten van andere verzekeraars. Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je de premies en de voorwaarden op een overzichtelijke manier.

Bron: Aegon.nl