ABN-AMRO Reisverzekering
Kenmerken:

Basisverzekering vanaf € 3,82 per maand
Snelle afhandeling bij schade
Beste uit de test Consumentenbond

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de reisverzekering van ABN-AMRO, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via contactformulier

ABN-AMRO reisverzekering

beoordelingen-insharedEen score van 5 sterren volgen MoneyView voor ABN-AMRO

Bij ABN-AMRO heb je de keuze uit een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Als je langer dan twee weken per jaar op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering de beste optie. Bij ABN-AMRO kun je ook kiezen voor een gezinsdekking, waarbij kinderen meeverzekerd zijn. Wil je aan wintersport doen of gaan duiken, dan kun je je verzekering daarvoor uitbreiden.

De kortlopende reisverzekering

De kortlopende reisverzekering van ABN-AMRO is een goede keuze als je maar een keer per jaar op vakantie gaat, en dan niet langer dan twee weken. Je hebt de keuze tussen een Europadekking en een werelddekking. Bij de Europadekking kun je ook nog kiezen tussen een standaarddekking en een uitgebreide dekking. De werelddekking heeft altijd de uitgebreide dekking. Bij de uitgebreide dekking zijn de verzekerde bedrag hoger en is ook contant geld tot een bedrag van 250 euro verzekerd tegen verlies en diefstal.

Wanneer is een reisverzekering met kortlopende dekking interessant?

  • Als je maar een keer per jaar op vakantie gaat
  • Als je vlak voor je vertrek nog een verzekering af wilt sluiten en direct verzekerd wilt zijn.
  • Als je jonge kinderen hebt. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Als je met een groepje op vakantie gaat. Er mogen 7 personen op de polis staan.
  • Als het echt een vakantie betreft. De kortlopende reisverzekering is niet voor zakenreizen.

Wat is er verzekerd?

  • Je bagage is verzekerd tegen diefstal en verlies, tot een maximumbedrag.
  • Onverwachte kosten die je maakt ten gevolge van een ongeval of ziekte. Als je ziek wordt moet je wel een zorgverzekering in Nederland hebben om in aanmerking te komen voor vergoeding van je kosten.
  • Uitgaven die je maakt als een verzekerde uitvalt als enige bestuurder van de auto of ander vervoermiddel waarmee je op reis bent.

De minimale looptijd van de kortlopende reisverzekering is 3 dagen.

De doorlopende reisverzekering

Standaard geldt bij de doorlopende reisverzekering een dekking in Europa. Werelddekking is als optie bij te verzekeren. Ook duiken zit standaard in het pakket, net als een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval. Zaken als wintersportdekking, geneeskundige hulp, pechhulp in Europa en dekking tijdens zakenreizen zijn apart bij te verzekeren.

Annuleringsverzekering

Bij zowel een kortdurende als bij de doorlopende reisverzekering kan ook een annuleringsverzekering afgesloten worden. Wat verder nog belangrijk is om te weten: ga je deze reisverzekering vergelijken met andere reisverzekeringen, houdt dan in gedachten dat je bij ABN-AMRO korting krijgt als je er meerdere verzekeringen hebt lopen.

Bron: ABN-AMRO.nl