Reaal rechtsbijstandverzekering
Kenmerken:

Rechtshulp verzekerd tot € 25.000
Voor het hele gezin
Bereken in 1 minuut je premie

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de rechtsbijstandverzekering van Reaal neem dan contact op via onderstaande gegevens.

072 – 519 40 80

Reaal rechtsbijstandverzekering

Een score van 7,2 uit 10 volgens Reaal

Bij de verzekeraar Reaal vind je heldere producten. Je bepaalt zelf hoe je je verzekeringen regelt. Reaal is onderdeel van VIVAT Verzekering, waaronder ook de verzekeraars Zwitserleven, nowGo en Zelf vallen.

Je kunt bij Reaal zelf online een verzekering afsluiten of je kunt dit via een adviseur doen. De verzekeraar biedt diverse soorten consumentenverzekeringen aan in de categorieën Wonen, Leven, Onderweg, Werken en Huisdieren.

Rechtsbijstandverzekering Reaal

Wil je een rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dan kan dit bij Reaal. Deze verzekering biedt je het volgende:

  • Altijd een advies door professionele juristen of advocaten
  • De mogelijkheid om je rechtsbijstandverzekering zelf samen te stellen
  • Jijzelf en je gezinsleden zijn verzekerd

Altijd juridisch advies

Je krijgt juridische hulp en advies van de specialisten van DAS. Reaal vergoedt de kosten tot een bedrag van maximaal 25000 euro.

Je verzekering zelf samenstellen

Met de rechtsbijstandverzekering van Reaal ben je in ieder geval verzekerd voor zaken die vallen onder de module ‘Consument, Wonen en Verkeer’. Je kunt de verzekering zelf uitbreiden met de modules ‘Werk en Inkomen’ en ‘Fiscaal Vermogen’.

Gezinsleden zijn ook meeverzekerd

Je hele gezin is meeverzekerd. Hierbij geldt als voorwaarde dat de gezinsleden thuis wonen.

Betaal je eigen risico?

De rechtsbijstandverzekering van Reaal heeft geen eigen risico. Wel bekijkt de verzekeraar eerst of je bij een conflict belang hebt. Dit moet in geld uit te drukken zijn. Het belang moet minimaal 175 euro zijn. Als dat zo is dan heb je recht op juridische hulp van een specialist. Dit geldt niet voor strafzaken.

Waar ben je verzekerd?

Met de rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd bij conflicten in Nederland. Soms biedt de verzekering ook dekking in andere EU-landen of zelfs in niet-Europese landen die aan de Middellandse Zee liggen.

Ontvang pakketkorting

De rechtsbijstandverzekering van Reaal behoort tot het Reaal Goed Geregeld Pakket. Als je twee of meer verschillende verzekeringen uit dit pakket afsluit, ontvang je een premiekorting.

Geen wachttijd

Voor deze rechtsbijstandverzekering wordt geen wachttijd gehanteerd. Als je deze verzekering afsluit, zijn alle juridische conflicten die daarna ontstaan direct verzekerd.

Overstappen naar de rechtsbijstandverzekering van Reaal?

Wil je overstappen naar de rechtsbijstandverzekering van Reaal? Dan is het handig om eerst de verschillende aanbieders te vergelijken. Binnen twee minuten kom je te weten welke rechtsbijstandverzekering aan jouw wensen voldoet. Via Ikvergelijkonline.nl stap je binnen vijf minuten probleemloos over naar een voordelige rechtsbijstandverzekering.

Bron: Reaal.nl