Klaverblad rechtsbijstandverzekering
Kenmerken:

Persoonlijk contact met een ervaren juridisch adviseur
Juridisch probleem altijd snel opgepakt
Ruime dekking voor externe kosten
Altijd 14 dagen bedenktijd

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad neem dan contact op via onderstaande gegevens.

079 – 3 204 549

Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Een score van 8,2 uit 10 volgens Klaverbald

Klaverblad Verzekeringen is een volledig zelfstandige verzekeraar. Je kunt bij deze middelgrote verzekeraar terecht voor schade- en levensverzekeringen. Dit zijn verzekeringen in de categorieën huis en gezin, verkeer en vervoer, recreatie, arbeidsongeschiktheid, uitvaart, leven, agrarisch en overig. Klaverblad Verzekeringen biedt ook een rechtsbijstandverzekering aan.

Rechtsbijstandverzekering Klaverblad Verzekeringen

Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat je een meningsverschil hebt, bijvoorbeeld met je buren of je werkgever. Soms kan dit leiden tot een juridisch conflict. Met de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad Verzekeringen ben je dan verzekerd van deskundige rechtshulp.

Dit biedt de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad Verzekeringen

De rechtsbijstandverzekering van Klaverblad Verzekeringen biedt je in ieder geval het volgende:

  • Een juridisch probleem wordt altijd snel opgepakt
  • Je hebt persoonlijk contact met een ervaren juridisch adviseur
  • Een ruime dekking voor eventuele externe kosten
  • Altijd twee weken bedenktijd

Standaard basismodule

De rechtsbijstandverzekering heeft één verplichte standaard basismodule. Met de standaard basisverzekering krijg je rechtshulp bij juridische problemen over contracten, erfrechtelijke geschillen, het terugkrijgen van gestolen spullen en strafzaken waarin jij als verdachte wordt gezien.

Aanvullende modules

Naast de module Standaard moet je minimaal een van de volgende aanvullende modules afsluiten:

  • Schadeverhaal
  • Inkomen
  • Wonen
  • Motorrijtuigen
  • Verkeer
  • Fiscaal en Vermogen

Schadeverhaal

Met de module Schadeverhaal krijg je deskundige hulp als het moeilijk is om een schadevergoeding te krijgen.

Inkomen

Met deze module krijg je rechtshulp bij conflicten rondom je inkomen, zoals een dreigend ontslag, een geschil met je pensioenverzekeraar of een probleem rond je uitkering.

Wonen

De module Wonen is bedoeld voor hulp bij problemen die met je woning te maken hebben. Hierbij maakt het niet uit of je de eigenaar of de huurder bent van de woning. Het kan dan gaan om problemen met een verhuurder, aannemer of de gemeente.

Motorrijtuigen

Als je met je auto of motor schade hebt in het verkeer dan wil je natuurlijk dat de schade vergoed wordt. Met de module Motorrijtuigen krijg je hulp hierbij.

Verkeer

De module Verkeer bestaat uit de module Motorrijtuigen. Verder biedt de module Verkeer ook rechtshulp bij schade die je in het verkeer oploopt als passagier in het openbaar vervoer, voetganger of fietser.

Fiscaal en Vermogen

Met deze module krijg je rechtshulp als je voor de belastingrechter moet verschijnen. Ook krijg je rechtshulp bij juridische problemen met een tweede huis of met vermogensbeheer.

Wachttijd

Als je de rechtsbijstandverzekering bij Klaverblad Verzekeringen afsluit, heb je te maken met een wachttijd. Meestal duurt het drie maanden voordat je gebruik kunt maken van de verzekering. Als je al een rechtsbijstandverzekering had bij een andere verzekeraar en bent overgestapt naar Klaverblad Verzekeringen ben je wel meteen verzekerd. De verzekering moet dan wel ingaan op het moment dat de vorige verzekering stopt.

Vergelijk de premie met de vergelijker

Heb je interesse in de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad Verzekeringen? Bekijk en vergelijk de premie dan met de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hiermee vergelijk je meer dan tien verzekeraars.

Bron: Klaverblad.nl