Ditzo rechtsbijstandverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Standaard verzekerd voor de meest voorkomende juridische conflicten
Geen eigen risico en wachtij
Alleen verzekeren wat je echt nodig hebt
Advies-service, eenmalig telefonisch advies bij dreigend conflict

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de rechtsbijstandverzekering van Aegon neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice

Ditzo rechtsbijstandverzekering

Een score van 8,3 uit 10 volgens Ditzo

Verzekeraar Ditzo biedt verzekeringen online aan. De verzekeraar behoort tot de groep van ASR Nederland N.V. Je kunt de verzekeraar online bereiken via de website, social media en whatsapp.

Ditzo biedt verschillende verzekeringen aan in diverse categorieën, zoals zorgverzekeringen, woonverzekeringen, autoverzekeringen en reisverzekeringen. Je kunt bij Ditzo ook een rechtsbijstandverzekering online afsluiten.

Ditzo Rechtsbijstandverzekering

Viel je vakantieaccommodatie ontzettend tegen? En heeft de reisorganisatie je geen hulp geboden? Heb je een grote, dure aankoop gedaan, maar ben je hier helemaal niet tevreden over? En wilt de leverancier het niet oplossen? Dan wil je
natuurlijk kunnen rekenen op deskundige, uitstekende juridische hulp. Met de rechtsbijstandverzekering van Ditzo ben je altijd verzekerd tegen de meest voorkomende conflicten. Voorbeelden hiervan zijn een conflict over een vakantiehuisje, een burenruzie en een conflict over de garantie en reparatie van een aankoop. Ook ben je standaard verzekerd voor conflicten over je hypotheek.
Met de rechtsbijstandverzekering van Ditzo krijg je juridische hulp en advies van de specialisten van DAS.

Extra modules

Als je een rechtsbijstandverzekering bij Ditzo afsluit, bepaal je zelf wie je verzekert. Je kunt alleen jezelf verzekeren, maar ook je hele gezin of je huisgenoten. Ook kies je zelf wat je verzekert. Naast de standaard basismodule kun je kiezen om je te verzekeren in een of meer van de onderstaande modules:

  • Verkeer en Vakantie
  • Persoon en Familie
  • Fiscaal en Vermogen
  • Werk

Dit biedt de Ditzo Rechtsbijstandverzekering

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering biedt je in ieder geval het volgende:

  • Geen eigen risico
  • Standaard verzekerd voor veel voorkomende juridische conflicten
  • Geen wachttijd
  • Je verzekert alleen wat je nodig hebt
  • Je kunt gebruikmaken van de advies-service: hierbij krijg je eenmalig een telefonisch advies bij een dreigend conflict

Geen eigen risico

Bij de rechtsbijstandverzekering van Ditzo heb je geen eigen risico. Behalve als je kiest voor een eigen advocaat in een juridisch conflict waar dat niet nodig is. Je betaalt dan een eigen risico van 250 euro.

Overstappen naar de Ditzo Rechtsbijstandverzekering?

Wil je graag overstappen naar de Ditzo Rechtsbijstandverzekering? Vergelijk dan eerst de verschillende aanbieders met elkaar. Dit doe je op Ikvergelijkonline.nl. Wij geven je een overzicht van de meest geschikte rechtsbijstandverzekeringen. Maak je keuze en stap binnen vijf minuten over naar een andere, voordeligere, rechtsbijstandverzekeraar. Hiermee bespaar je al snel meer dan 120 euro per jaar.

Bron: Ditzo.nl