Band New Day Overlijdensrisicoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Per maand opzegbaar
Gemakkelijk online af te sluiten
Een gegarandeerde uitkering bij overlijden

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de overlijdensrisicoverzekering van Brand New Day, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020 – 75 85 30 00
Brandnewday.nl

Brand New Day overlijdensrisicoverzekering

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Brand New Day

Brand New Day is een nog jonge aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen. Het werd in 2010 opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap, die in het jaar 2000 al de Binck Bank oprichtten. Net als met deze bank willen Bagijn en Schaap met Brand New Day de concurrentie aangaan met de traditionele grote spelers op de markt. Ze willen dat doen met no-nonsense producten met lage kosten. 

Het product

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) keert een bedrag uit aan een begunstigde bij het overlijden van de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van de verzekeringsvorm:

 • Bij een gelijkblijvende kapitaalverzekering blijft de uitkering gedurende de gehele looptijd hetzelfde.
 • Bij een lineair dalende kapitaalverzekering is de uitkering bij overlijden in het begin van de looptijd hoog en daalt hij met een constant bedrag per jaar.
 • Ook bij een annuïtair dalend kapitaal is de uitkering in het begin hoger dan aan het einde, maar is de daling per jaar in het begin minder groot dan aan het einde.

De voornaamste kenmerken van de ORV van Brand New Day zijn:

 • Het verzekerde bedrag ligt tussen de 10.000 en 500.000 euro.
 • Je kunt kiezen uit looptijden van 5 tot 35 jaar. Wel mag de verzekerde op de einddatum niet ouder zijn dan 80 jaar.
 • Je kunt de verzekering afsluiten tot je 65 bent.
 • De premie die je betaalt is gedurende de gehele looptijd gelijk. Bij de dalende varianten betaal je de laatste jaren geen premie meer.
 • De overlijdensrisicoverzekering kan op je eigen leven worden afgesloten, maar ook op dat van je partner of op allebei jullie levens.
 • Bij het afsluiten van de verzekering moet je een gezondheidsverklaring invullen. Die volstaat tot een verzekerd bedrag van 350.000 euro. Wil je een hoger bedrag verzekeren dan is een keuring door de huisarts verplicht.
 • De ORV van Brand New Day kun je in enkele minuten online afsluiten. Je bent dan direct (voorlopig) verzekerd.
 • De verzekering kan ook verpand worden aan een hypotheek of een andere lening.
 • Brand New Day biedt hulp aan voor het geval dat je je bestaande ORV wilt omzetten in een van hun producten.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Brand New Day wil zoals gezegd de strijd aanbinden met de traditionele verzekeraars. Daarom is het logisch dat de premies relatief laag zijn. Toch is het altijd verstandig om die premies en de voorwaarden te vergelijken met die van andere aanbieders. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in maximale looptijden of te verzekerde bedragen. Een overlijdensrisicoverzekering vergelijken doe je eenvoudig via Ikvergelijkonline.nl. Daar zie je van de aanbieders die je kiest heel overzichtelijk de premies en voorwaarden op een rijtje.

Bron: BrandNewDay.nl