Aegon Overlijdensrisicoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Bepaal zelf het verzekerde bedrag
Snel en eenvoudig online aanvragen
Vaste lage premie

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de overlijdensrisicoverzekering van Aegon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 344 12 34
Aegon.nl

Aegon overlijdensrisicoverzekering

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Aegon

Aegon is de tweede grootste verzekeraar van Nederland. De verzekeraar is in 1983 uit een fusie tussen AGO en ENNIA ontstaan. De geschiedenis gaat echter veel verder terug, tot 1844. Op dit moment heeft de verzekeraar vestigingen in twintig landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië.

Aegon levert producten en diensten die voor elke levensfase belangrijk zijn, zoals een overlijdensrisicoverzekering (ORV). Hiermee kies je voor financiële zekerheid. Als je komt te overlijden dan ontvangen je kinderen, partner of andere nabestaanden het verzekerde bedrag. Met dit bedrag kan het weggevallen inkomen worden opgevangen. Ze hoeven zich dan geen zorgen te maken om geld.

Dit kan met de ORV van Aegon

Met de overlijdensrisicoverzekering van Aegon:

  • Kan je gezin in je huid blijven wonen
  • Kunnen je kinderen gewoon blijven sporten en studeren
  • Voorkom je dat je partner geldzorgen krijgt

Jezelf, een ander of jezelf en je partner verzekeren

Je kunt de overlijdensrisicoverzekering van Aegon afsluiten op het leven van jezelf, van iemand anders of van jou en je partner.

Jezelf verzekeren

Als je jezelf verzekert dan gaat het verzekerde bedrag naar de personen die je hebt gekozen, bijvoorbeeld je partner.

Een ander verzekeren

Bij Aegon is het ook mogelijk om een ander te verzekeren. Dit kan bijvoorbeeld je partner zijn. Als deze persoon komt te overlijden, gaat het verzekerde bedrag naar een persoon die jij hebt uitgekozen, bijvoorbeeld jezelf.

Jezelf en een ander verzekeren

Je kunt ook jezelf en een andere persoon verzekeren, bijvoorbeeld je partner. Heel veel tweeverdieners kiezen hiervoor. Als een van de twee overlijdt, krijgt de ander het verzekerde bedrag uitgekeerd. Het bedrag kan ook uitgekeerd worden aan een andere aangewezen persoon.

Je bepaalt de hoogte van het verzekerde bedrag

Je bepaalt zelf wat de hoogte is van het bedrag dat na overlijden wordt uitgekeerd. Bij de overlijdensrisicoverzekering van Aegon is het minimaal verzekerde bedrag 25.000 euro. Je kunt maximaal 2.450.000 euro verzekeren. Het bedrag dat je kiest, hangt weer af van het doel waar je de overlijdensrisicoverzekering voor afsluit. Je kunt ervoor kiezen dat het verzekerde bedrag de hele looptijd gelijk blijft of dat het daalt.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Er zijn heel veel verzekeraars die een overlijdensrisicoverzekering aanbieden. Om de beste keuze te maken, is het verstandig om de overlijdensrisicoverzekering van Aegon te vergelijken met de verzekeringen van andere aanbieders.

Bron: Aegon.nl