VerzekerUzelf Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Verzekerd tot € 1.000.000
Keuze uit 2 dekkingen
Eigen schuld mee te verzekeren

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van VerzekerUzelf, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice

VerzekerUzelf opstalverzekering

Een score van 7,8 uit 10 volgens VerekerUzelf

De financieel dienstverlener Verzekeruzelf biedt verzekeringen online aan. De verzekeraar werkt samen met Intrasurance B.V. Deze organisatie handelt de verzekeringsaanvragen af. Na het afsluiten, beheer je de verzekeringen zelf eenvoudig in je digitale dossier.

Woonhuisverzekering Verzekeruzelf

Verzekeruzelf biedt diverse verzekeringen aan, waaronder een woonhuisverzekering (opstalverzekering). hiermee is je woning goed verzekerd voor schade door bijvoorbeeld lekkage, inbraak, storm, een botsing of brand.

Uitgebreid of Compleet

Bij Verzekeruzelf kun je kiezen uit twee dekkingen. Dit zijn de Woonhuisverzekering Uitgebreid of Compleet.

Woonhuisverzekering Uitgebreid

Met de Woonhuisverzekering Uitgebreid is je woning verzekerd voor de meest voorkomende en belangrijkste schades. Hierbij kan je denken aan schades door inbraak, storm, neerslag of brand.

Woonhuisverzekering Compleet

Als je voor een complete dekking kiest dan ben je niet alleen verzekerd voor de meest voorkomende schades, maar ook voor alle onverwachte schades aan je woonhuis. Je bent dan bijvoorbeeld ook verzekerd voor vloerschade door een schilderij dat op de vloer is gevallen.

Schades door eigen schuld

Als je kiest voor de opstalverzekering Compleet kun je schades door eigen schuld ook meeverzekeren. Hiermee worden de schades vergoedt die je zelf per ongeluk hebt veroorzaakt aan je woning.

Glasdekking

Wil je dat schade aan je ruiten ook wordt vergoed? Kies dan voor de extra glasdekking. Hiermee is de schade aan de ruiten van je woning ook gedekt.

Geen risico op onderverzekering

Met de opstalverzekering van Verzekeruzelf is je woonhuis verzekerd tot een bedrag van maximaal één miljoen euro. Tot dit bedrag loop je geen risico op onderverzekering.

Verzekeruzelf Pakket

Wil je meerdere verzekeringen afsluiten? Kies dan voor het Verzekeruzelf Pakket. Hiermee ben je direct verzekerd voor de belangrijkste risico’s in en om je woning. Ook heb je dan niets te maken met verschillende polissen en voorwaarden. Met dit pakket krijg je een polis, een premie en duidelijke voorwaarden. Het Verzekeruzelf pakket kan je zelf samenstellen en kan bijvoorbeeld bestaan uit de Woonhuisverzekering en de Inboedelverzekering.

Woonhuisverzekering Verzekeruzelf afsluiten?

Wil je de Woonhuisverzekering van Verzekeruzelf afsluiten? Bereken dan eerst je maandelijkse premie met behulp van de vergelijker. Zo kom je erachter of de opstalverzekering van Verzekeruzelf bij jou (gezins)situatie past. Met onze vergelijker vergelijk je de opstalverzekeringen van veertien verzekeraars.

Bron: VerzekerUzelf.nl