Unigarant Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Unigarant geeft je meteen een vergoeding. Ook als nog niet duidelijk is hoe groot de schade is.
Je krijgt altijd het hele schadebedrag
Sluit je meer verzekeringen af? Dan bouwt je tot wel 10% pakketkorting op

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van Klaverblad, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 299 38 82

Unigarant opstalverzekering

Geen score bekend voor Unigarant

Unigarant werd in 1971 opgericht en is de verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Bij Unigarant kun je verzekeringen afsluiten op het gebied van mobiliteit, reis & recreatie en wonen. De verzekeraar verkoopt niet alleen verzekeringen van de ANWB, maar ook van Unigarant zelf.

Met de opstalverzekering van Unigarant ben je verzekerd voor onder meer water-, storm- en brandschade. Ook als de schade jouw schuld is, krijg je hulp van de verzekeraar.

Vergoedingen opstalverzekering Unigarant

Unigarant vergoedt schade aan:

  • Je woning
  • Je tuin
  • Het glas
  • Je garage, berging, tuinhuis of schuur
  • Alles dat aan je woonhuis vastzit, zoals buitenlampen of zonnepanelen

Bij schade aan je woning vergoedt Unigarant het hele schadebedrag. Dit is ook zo als het bedrag hoger is dan het verzekerde bedrag.

Schade aan glas

Schade aan glas is standaard meeverzekerd met de opstalverzekering. Als een raam breekt, kun je het glas direct laten vervangen door glas van dezelfde kwaliteit en soort. Hiervoor hoef je niet eerst contact op te nemen met Unigarant.

Verzekerd bedrag

Je woonhuis is verzekerd met garantie tegen onderverzekering. Unigarant garandeert dat ze bij een verzekerde schadeoorzaak de schade volledig vergoedt.

Eigen risico opstalverzekering Unigarant

Met de opstalverzekering van Unigarant heb je geen eigen risico. Wel kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 100 of 200 euro. Het eigen risico is lager als je naar een geselecteerde reparateur gaat. Bij een eigen risico van 100 euro wordt dat nul euro. Bij een eigen risico van 200 euro wordt dat 100 euro.

Pakketkorting

Sluit je binnen het Woonpakket Plus van Unigarant meerdere verzekeringen af? Dan ontvang je een korting tot maximaal tien procent. Bij twee verzekeringen is dit een korting van vijf procent, bij drie verzekeringen 7,5 procent en bij vier verzekeringen of meer tien procent. Als je bijvoorbeeld een inboedelverzekering en een opstalverzekering afsluit, ontvang je een korting van vijf procent.

Verzekeraars vergelijken

Wil je weten of de opstalverzekering van Unigarantie iets voor jou is? Dan kom je hier snel achter met onze vergelijker. Hiermee vergelijk je de premies en voorwaarden van veertien verzekeraars met elkaar. Zo kom je direct te weten welke opstalverzekering bij je past.

Bron: Unigarant.nl