Reaal Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Glas standaard meeverzekerd
Nooit onderverzekerd
Je reparaties snel geregeld met onze Herstel Service

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van Reaal, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice

Reaal opstalverzekering

Een score van 7,2 uit 10 volgens Reaal

Reaal bestaat al ruim honderd jaar. Deze Nederlandse verzekeraar is een onderdeel van Vivat Verzekeringen. Het moederbedrijf van onder meer Zwitserleven, NowGo en ACTIAM.

Reaal heeft een ruim aanbod van flexibele en betrouwbare verzekeringsproducten voor consumenten en zakelijke klanten. Bij deze verzekeraar kun je een verzekering afsluiten die bij je past, zoals een opstalverzekering. Deze verzekering heet bij Reaal de Woonhuisverzekering.

Woonhuisverzekering Reaal

Met de Woonhuisverzekering van Reaal ben je goed verzekerd voor schade aan je woning door een onvoorziene en plotselinge gebeurtenis. Met deze verzekering wordt het volgende vergoed:

  • Schade aan je woonhuis
  • Schade aan je bijgebouwen, zoals je schuur, garage, tuinhuisje.
  • Schade aan andere objecten die bij je woning horen, zoals een vast zwembad, schutting of terreinafscheiding
  • Schade door verlies van je woonhuis
  • Schade aan het glas in je woonhuis

Glas standaard meeverzekerd

Met de Woonhuisverzekering van Reaal is glas standaard meeverzekerd. Dit geldt ook voor de fundering, bijgebouwen en de zonnepanelen.

Nooit onderverzekerd

Je bent nooit onderverzekerd. De hoogte van de verzekering groeit automatisch mee met de waarde van je woning.

Herstel Service

De Herstel Service behoort standaard tot de opstalverzekering. Bij schade regelt de Herstel Service van Reaal het herstel voor je. Ook is deze service er voor je bij een noodsituatie.

Eigen risico

De hoogte van het eigen risico hangt af van de hoeveelheid schadeclaims in de afgelopen twee jaar. Heb je de afgelopen twee jaar geen of één schade gemeld? Dan ligt het eigen risico tussen de nul en 500 euro. Bij twee schades of meer is het eigen risico 150 tot 500 euro. Het eigen risico geldt ook voor glasschade.
Voor schade door storm wordt een extra eigen risico gehanteerd van 300 euro. Dit bedrag komt bovenop het standaard of het zelf gekozen eigen risico.

Aanvullende garage opstalverzekering

Als je een garage hebt die op een ander adres staat dan je woonhuis dan kun je deze ook meeverzekeren. Dit kan met de aanvullende garage opstalverzekering. De verzekering is bedoeld voor garages met een herbouwwaarde tot 100.000 euro. Met de garage opstalverzekering ben je verzekerd voor schade aan je garage of verlies ervan door een onverwachtse gebeurtenis.

Meer weten over de Woonhuisverzekering van Reaal?

Wil je meer weten over de Woonhuisverzekering van Reaal? Bekijk de voorwaarden en de premiehoogte dan met de opstalverzekering-vergelijker. Hiermee vergelijk je de opstalverzekeringen van diverse verzekeraars.

Bron: Reaal.nl