OHRA Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Met OHRA ben je nooit onderverzekerd
Met OHRA zijn zonnepanelen standaard meeverzekerd
Met OHRA kun je rekenen op onze Direct Schade Herstel service

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van OHRA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

026 400 40 40
Whatsapp: 06 20 14 06 59

OHRA opstalverzekering

Geen score bekend voor OHRA

De Nederlandse verzekeraar OHRA werd opgericht in 1925 en bestaat al meer dan negentig jaar. OHRA is de afkorting van Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. De verzekeraar is onderdeel van de NN Groep N.V. (Nationale-Nederlanden).

Met de begrijpelijke producten en de snelle service kun je bij OHRA zelf je woonverzekeringen regelen, zoals een opstalverzekering.

Opstalverzekering OHRA

Je woning kan op diverse manieren beschadigd worden. Dit kan bijvoorbeeld door inbraak, brand, storm of overstroming. Met een opstalverzekering kan OHRA de schade voor je betalen en je helpen bij de afhandeling, zodat je weer snel kunt genieten van je huis.

Basisdekking of allrisk dekking

Bij OHRA heb je de keuze uit een opstalverzekering met een basisdekking of allrisk dekking. Als je kiest voor de basisdekking dan kun je deze verzekering verder uitbreiden met de extra dekking Glas voor je ruiten.

OHRA opstalverzekering basisdekking

Met een OHRA opstalverzekering met basisdekking is je woonhuis prima verzekerd voor de meest voorkomende schades. Hierbij kan je denken aan schade door brand in de keuken, een omvallende boom op het dak of een ingestorte schuur. Met de basisdekking ben je niet verzekerd voor schade door ongelukjes die je zelf aan je woning hebt veroorzaakt.

OHRA opstalverzekering allrisk dekking

Met de OHRA opstalverzekering met allriskdekking ben je voor hetzelfde verzekerd als bij de basisdekking. Daarnaast vergoedt deze verzekering ook de schade die jij of een gezinslid per ongeluk zelf aan je woning hebt veroorzaakt. Je kan bijvoorbeeld een zware vaas op de vloer laten vallen of je kleuter kan een meesterwerk op de muur stiften. Ook gebroken ruiten worden vergoedt.

Waardegarantie

Met een OHRA opstalverzekering heb je waardegarantie. Dit houdt in dat de verzekeraar altijd het hele schadebedrag betaalt.

Zonnepanelen meeverzekerd

Met elk type opstalverzekering van OHRA zijn zonnepanelen ook meeverzekerd. Dit betekent dat schade aan je zonnepanelen dus ook wordt vergoed.

Verzekeraars vergelijken

Benieuwd of een opstalverzekering van OHRA bij je past? Vergelijk de diverse verzekeraars dan met elkaar. Dit doe je eenvoudig met de vergelijker. Hiermee vergelijk je opstalverzekeringen van veertien verzekeraars.

Bron: OHRA.nl