Nationale Nederlanden Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Uw huis verzekerd tot € 600.000,-
Schadeherstel ook ’s avonds of op zaterdag
Direct persoonlijke hulp bij schade

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van Nationale Nederlanden, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 663 06 63
Via contactformulier

Nationale Nederlanden opstalverzekering

Een score van 8,2 uit 10 volgens Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden werd ruim 170 jaar geleden opgericht. Het bedrijf behoort tot de top van de financiële dienstverleners van Nederland. De dienstverlener heeft meer dan vijf miljoen klanten.

Nationale-Nederlanden biedt een ruim assortiment van producten, zoals pensioenen, sparen, hypotheken, banksparen, beleggingen, leningen en verzekeringen. Bij Nationale-Nederlanden kun je diverse woonverzekeringen afsluiten, waaronder een opstalverzekering.

Opstalverzekering Nationale-Nederlanden

Je eigen huis is natuurlijk een waardevol bezit waarin je onbezorgd wilt blijven wonen. Met de Opstalverzekering van Nationale-Nederlanden ben je goed verzekerd voor de financiële gevolgen bij schade aan je woning. Met een opstalverzekering van Nationale-Nederlander is je woning verzekerd tot een bedrag van maximaal 600.000 euro.

Basis en All-in opstalverzekering

Bij Nationale-Nederlanden heb je de keuze uit twee opstalverzekeringen: de Basis en de All-in Opstalverzekering.

Basis Opstalverzekering

Met de Basis Opstalverzekering is je woning verzekerd tegen de meest voorkomende en belangrijkste schades. Hierbij kan je denken aan schade door brand, lekkage, inbraak of storm. Ook de kosten die worden gemaakt na de schade, bijvoorbeeld een noodreparatie, worden vergoedt.

All-in Opstalverzekering

Met de All-in Opstalverzekering zijn alle schades verzekerd die ook onder de Basisverzekering vallen. Daarnaast worden alle andere plotselinge en onverwachte schades vergoedt. Als je bijvoorbeeld een vaas laat vallen op je tegelvloer, waardoor de vloer beschadigd raakt dan wordt dit vergoed.

Eigen risico

Als je een opstalverzekering afsluit bij Nationale-Nederlanden bepaal je zelf het eigen risico. Je kunt kiezen of je een eigen risico wilt van nul of 100 euro. Meestal kan een bedrijf uit het herstelnetwerk DirectHerstel van Nationale-Nederlanden de schade aan je woning herstellen. Als je een opstalverzekering hebt met een eigen risico van honderd euro en voor DirectHerstel kiest, vervalt het eigen risico. Je hoeft dan dus niets te betalen. Bij schade aan je woning door heel extreem weer is het standaard eigen risico altijd 250 euro. Dit geldt ook bij herstel via het herstelnetwerk DirectHerstel.

Profiteer van korting

Sluit je meerdere verzekeringen af bij Nationale-Nederlanden? Dan krijg je een pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot acht procent.

Zekerheden Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

Met een opstalverzekering van Nationale-Nederlanden ben je bij zeker van het volgende:

  • Je kunt schade 24 uur per dag en zeven dagen per week melden.
  • Ook schadeherstel in de avonden en op zaterdag.
  • Bij spoed komt er binnen twee uur een hulpdienst.
  • Je hebt te maken met slechts één contactpersoon. Dit is de schademanager.
  • Bij schade met grote financiële en emotionele gevolgen kan de schademanager ook bij je thuis langskomen.

Opstalverzekering afsluiten Nationale-Nederlanden

Wil je een opstalverzekering afsluiten bij Nationale-Nederlanden? Vergelijk deze verzekering dan eerst met die van andere aanbieders. Dat kan eenvoudig en snel met behulp van de vergelijker.

Bron: NN.nl