Klaverblad Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Geen eigen risico, behalve bij schade door storm
Zonnepanelen standaard meeverzekerd
Bijgebouwen als schuurtjes tot 25m2 gratis meeverzekerd
Snelle schadeafhandling

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van Klaverblad, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

079 – 3 204 549

Klaverblad opstalverzekering

Een score van 8,2 uit 10 volgens Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar en volledig zelfstandig. De verzekeraar bestaat al sinds 1850 en heeft altijd zijn eigen koers gevaren. Klaverblad biedt verzekeringen aan voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Je kunt bij Klaverblad terecht voor schade- en levensverzekeringen. De producten zijn duidelijk en hebben betaalbare premies. De verzekeraar werkt samen met 3200 onafhankelijke assurantiekantoren door heel het land. Hier werken adviseurs die je kunnen adviseren over de verzekeringen. Verder kan je natuurlijk ook online een verzekering afsluiten.

Woonhuisverzekering

De opstalverzekering bij Klaverblad heet de Woonhuisverzekering. Hiermee ben je verzekerd tegen schade door storm, brand of inbraak. De opstalverzekering van Klaverblad kent de volgende kenmerken:

  • Snelle afhandeling van de schade
  • Geen eigen risico, behalve bij stormschade
  • Je bijgebouwen zoals schuurtjes tot 25m2 zijn gratis meeverzekerd
  • Zonnepanelen zijn standaard meeverzekerd
  • Je hebt altijd veertien dagen bedenktijd

Budget en Royaal Woonhuisverzekering

Klaverblad biedt twee varianten van de opstalverzekering. Dit zijn de Budget en de Royaal Woonhuisverzekering. De Budget Woonhuisverzekering is een basis opstalverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan je woning door bijvoorbeeld inbraak, slecht weer, vandalisme, brand of ontploffing. Met deze basis verzekering ben je niet verzekerd voor schade aan de ruiten van je woonhuis. Met een aanvullende glasverzekering wordt de schade aan de ruiten van je woning wel vergoed.

Royaal Woonhuisverzekering

Wil je optimaal verzekerd zijn? Dan kan je kiezen voor een Royaal Woonhuisverzekering. Hiermee ben je ook verzekerd voor schade door andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen.

Eigen risico

Bij de opstalverzekering van Klaverblad geldt alleen een eigen risico voor schade door storm. Bij de Budget Woonhuisverzekering is dit een bedrag van 450 euro en bij de Royaal Woonhuisverzekering 250 euro.

Opstalverzekeringen vergelijken

Ben je benieuwd naar de premiehoogte van de opstalverzekering van Klaverblad? Bekijk deze dan met behulp van de opstalverzekering-vergelijker. Deze vergelijker geeft je een duidelijk overzicht van de premiehoogtes van de opstalverzekeringen van veertien verzekeraars. Vergelijk de premies en de kenmerken en kies een opstalverzekering die bij jouw situatie past.

Bron: Klaverblad.nl