HEMA Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Dekking zelf samen te stellen
Gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
Eenvoudig online afsluiten

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van HEMA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via contactformulier

HEMA opstalverzekering

Een score van 4 sterren volgens HEMA

Naast producten biedt HEMA ook verzekeringen aan. Deze behoren tot de goedkoopste van Nederland. HEMA bestaat al sinds 1926. Al sinds de oprichting staat HEMA voor duidelijkheid, eerlijkheid, eenvoud en kwaliteit. En dit geldt nog steeds, ook voor de schadeverzekeringen. Dit zijn verzekeringen van kwaliteit met betaalbare prijzen. HEMA Verzekeringen is een handelsnaam en initiatief van Achmea Schadeverzekeringen N.V. dat een onderdeel is van de Achmeagroep.

HEMA opstalverzekering

Bij HEMA is het mogelijk om een schadeverzekering af te sluiten, zoals een opstalverzekering. Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade aan je woning door bijvoorbeeld wateroverlast, inbraak, brand of storm. De verzekering dekt de schade aan je woonhuis en alles wat niet zonder schade aan je huis verwijderd kan worden, zoals schuttingen, inbouwkasten en schuren. Alles wat wel verplaatsbaar is behoort tot de inboedel. Je woning is niet volledig verzekerd tijdens leegstand of een verbouwing. Verder wordt schade aan je woonhuis door vandalisme niet vergoed. Heb je zonnepanelen? Dan zijn deze ook meeverzekerd.

Nooit onderverzekerd

Met de opstalverzekering van HEMA is je woning nooit onderverzekerd. Het maakt niet uit wat de waarde is van je woning. Als je woning in waarde stijgt, groeit de verzekering automatisch met je mee. HEMA garandeert altijd de herbouw. Bij brand- of waterschade krijg je nooit minder uitgekeerd dan de herbouwkosten.

Eigen risico

Met HEMA opstalverzekering ben je Allrisk verzekerd. Per schadegeval is je eigen risico 100 euro. Als je gebruikmaakt van de herstelservice van HEMA Verzekeringen dan heb je geen eigen risico.

Bepaling schadebedrag

Bij een grote schade wordt de hoogte van het schadebedrag bepaald door een schade-expert. Bj een kleine schade wordt het schadebedrag bepaald door de nota van de reparatie.

Aanvullende dekkingen

Met de opstalverzekering van HEMA ben je goed verzekerd. Als je net wat meer zekerheid wil, kun je kiezen voor een aanvullende dekking. Hiermee is je opstalverzekering nog completer. Je hebt de keuze uit de onderstaande aanvullende dekkingen:

  • Aanvullende glasdekking
  • Inboedelverzekering
  • Appartementplusdekking
  • Ongevallenverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering

HEMA opstalverzekering afsluiten?

Wil je een HEMA opstalverzekering afsluiten? Sluit deze verzekering dan niet direct af, maar vergelijk de voorwaarden en de premiehoogte eerst met opstalverzekeringen van andere aanbieders. Dit kan eenvoudig met behulp van de vergelijker. Door te vergelijken, vind je altijd een passende verzekering en bespaar je ruim 150 euro per jaar.

Bron: HEMA.nl