Ditzo Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Onbeperkte garantie tegen onderverzekering
Ze regelen vervangende woonruimte bij nood
Zelf je eigen risico bij stormschade bepalen
Je woning ook bij verhuur te verzekeren (bv. Airbnb)

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van Ditzo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice

Ditzo opstalverzekering

Een score van 7,8 uit 10 volgens Ditzo

Internetverzekeraar Ditzo is onderdeel van de verzekeringsgroep ASR Nederland N.V. Dit is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Andere merken van ASR zijn De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Ditzo biedt diverse verzekeringen aan in de categorieën zorg, auto, vrije tijd, persoonlijk en wonen.

Bij Ditzo is het alleen mogelijk om een verzekering online af te sluiten. De verzekeraar geeft je geen advies. Als je dit wel graag wilt, kan ASR je verder helpen. Deze organisatie werkt samen met duizenden adviseurskantoren door heel ons land.

Ditzo Woonhuisverzekering

Het is mogelijk om bij de online verzekeraar een opstalverzekering af te sluiten. Dit is de Ditzo Woonhuisverzekering. Met deze verzekering is je huis prima verzekerd tegen schade door inbraak, lekkage, slecht weer of brand. Als je na een schade een vervangende woonruimte nodig hebt dan regelt de verzekeraar dat ook oor je.

Opstalverzekering met basisdekking of allriskdekking

Bij Ditzo heb je de keuze uit een opstalverzekering met basisdekking of een allriskdekking.

Ditzo Woonhuisverzekering Basisdekking

Met een Ditzo Woonhuisverzekering met basisdekking ben je verzekerd voor schade door:

  • Natuur, storm en brand
  • Vandalisme, beroving en inbraak
  • Water
  • Rook, roet en olie

Bij schade door storm is het standaard eigen risico 375 euro. Je kunt het eigen risico verlagen naar nul euro. Dit bedrag wordt dan weer van de schadevergoeding afgetrokken. Bij windkracht zeven of hoger is er sprake van storm.

Ook ruitbreuk wordt vergoed

De Woonhuisverzekering met basisdekking vergoedt ook ruitbreuk in je woning die is ontstaan door brand, blikseminslag of ontploffing. Je kunt de basisdekking uitbreiden met de aanvullende dekking ‘Glas’. Hiermee ben je ook verzekerd bij een andere van buiten komende gebeurtenis. Je glas, de gevolgschade en de noodzakelijke voorzieningen worden dan vergoedt.

Ditzo Woonhuisverzekering Allriskdekking

De Woonhuisverzekering met Allriskdekking vergoedt ook de schade aan je woning door andere onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die van buiten komen.

Aanvullende dekkingen

Je kunt de basis- of allriskdekking nog uitbreiden met de aanvullende dekkingen ‘Glas’, ‘Zonnepanelen’ en ‘Verhuur’. De aanvullende dekking ‘Verhuur’ is interessant als je (een gedeelte van) je woning verhuurt. Hiermee is je inboedel ook verzekerd.

Dit biedt een Ditzo Woonhuisverzekering

Een Woonhuisverzekering van Ditzo biedt je het volgende:

  • Vervangende woonruimte bij nood
  • Een onbeperkte garantie tegen onderverzekering
  • De mogelijkheid om zelf je eigen risico te bepalen bij stormschade
  • De mogelijkheid om je woonhuis ook te verzekeren bij verhuur

Benieuwd naar de Ditzo Woonhuisverzekering?

Benieuwd naar de Ditzo Woonhuisverzekering? Met behulp van de vergelijker kom je er meer over te weten. Deze vergelijker biedt je een overzicht van de premies en voorwaarden van de diverse opstalverzekeringen. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar en kies een verzekering die bij jouw (gezins)situatie past.

Bron: Ditzo.nl