ABN Amro Opstalverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Onmisbaar bij uw eigen woning
Eenvoudig uitbreiden naar allriskdekking
Korting op uw premie bij een ABN AMRO hypotheek

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de opstalverzekering van ABN Amro, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 00 24

ABN Amro opstalverzekering

Een score van 5 sterren volgens MoneyView

De ABN AMRO Bank nv is in 2010 ontstaan door een juridische fusie tussen de Fortis Bank (Nederland) en de ABN AMRO Bank nv. Deze financiële dienstverlener is voornamelijk actief in Noordwest-Europa en heeft kantoren wereldwijd.

De ABN AMRO biedt diensten aan consumenten en zakelijke klanten. De bank biedt klanten een uitgebreid pakket van producten en diensten, zoals leningen, hypotheken en verzekeringen, waaronder de opstalverzekering. Dit is de Woonhuisverzekering van ABN AMRO. Bij deze verzekering heb je een betaalrekening nodig van de ABN AMRO om de premie te betalen.

Verzekerd tegen schade aan je huis

Met de Woonhuisverzekering (opstalverzekering) van ABN AMRO ben je verzekerd tegen schade aan je huis en spullen die in en aan je woning vastzitten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer dakschade na een storm of vorstschade aan de waterleidingen. Met de opstalverzekering (woonhuisverzekering) wordt de schade vergoed, zodat je niet te maken krijgt met financiële problemen.

Waar ben je voor verzekerd?

Met de opstalverzekering van ABN AMRO verzeker je je woonhuis tegen schade die is ontstaan door:

  • Brand, ontploffing of bliksem
  • Storm
  • Inbraak of een poging tot inbraak
  • Vliegtuigen
  • Relletjes
  • Vandalisme of terrorisme
  • Aanrijdingen
  • Neerslag of uitstromend water
  • Een vallende kraan, antenne of boom
  • Glasscherven

Woonhuisverzekering verplicht bij hypotheek

Als je een eigen huis koopt en een hypotheek wilt afsluiten bij ABN AMRO dan verwacht de bank van je dat je ook een opstalverzekering afsluit. Als er iets met je woning gebeurt, blijft de hypotheekschuld staan. Met een opstalverzekering ben je goed verzekerd tegen de schade en kan je de hypotheek blijven betalen. Als je een hypotheek en opstalverzekering afsluit bij ABN AMRO krijg je tien procent korting op de premie van de verzekering.

Opstalverzekering uitbreiden met een allriskverzekering

Wil je je woning nog uitgebreider verzekeren? Dan kan dat met een allriskverzekering. Hiermee is je woonhuis ook verzekerd tegen schade die is ontstaan door andere gebeurtenissen dan inbraak, blikseminslag, storm of brand. Hierbij kan je denken aan schade die je per ongeluk zelf aan je huis hebt veroorzaakt, bijvoorbeeld schade aan je laminaat omdat een spiegel van de muur is gevallen of raamschade omdat je per ongeluk de ruit hebt gebroken.

Pakketkorting op meerdere schadeverzekeringen

Als je al twee schadeverzekeringen bij ABN AMRO hebt afgesloten, krijg je een pakketkorting. Als de opstalverzekering je derde schadeverzekering is bij deze bank dan ontvang je een korting op alle drie de schadeverzekeringen.

Meer weten over de opstalverzekering van ABN AMRO?

Wil je meer weten over de opstalverzekering van ABN AMRO? Bekijk de premiehoogte en de voorwaarden dan met de opstalverzekeringvergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hiermee vergelijk je de voorwaarden en premies van diverse aanbieders.

Bron: Abnamro.nl