Het parkeren van de auto op een vliegveld kan soms lastig zijn om uit te zoeken. Loop daarom eerst na welke opties beschikbaar zijn en wat voor soort parkeren nodig is.

Parkeermogelijkheden

Voor het parkeren bij vliegvelden zijn er veel verschillende mogelijkheden. Terminal parking betekent dat de parkeerplaats op het vliegveld is gelegen. Dit zorgt ervoor dat men niet ver hoeft te lopen. Het nadeel hiervan is dat het parkeren erg duur kan zijn. Bij een Valet Parking rijdt men naar de vertrekhal van de luchthaven, waarbij een medewerker de auto parkeert. Het voordeel hiervan is dat het zoeken naar een parkeerplaats overbodig is en dat de loopafstand vrij klein is. Deze vorm is populair voor zakenreizen of voor mensen die wat luxer op vakantie gaan. Bij Shuttle parking is het mogelijk om zelf een parkeerplaats uit te zoeken, om vervolgens met de shuttlebus naar het vliegveld te rijden. Dit is de goedkopere vorm van parkeren. Kort Parkeren is efficiënt voor vrienden en familie die afscheid nemen en de reiziger afzetten. Als laatste bestaat nog de mogelijkheid om voor Park, Sleep Fly te kiezen. Wanneer de reiziger van ver komt is het mogelijk om een nacht in een hotel te slapen om vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht te worden. Ideaal voor reizigers die geen haast hebben en die het rustiger aan willen doen.

Vergelijken

Niet alleen de parkeermogelijkheden zijn uitgebreid, ook de mogelijkheden van vliegvelden en de juiste parkeergarages die eromheen liggen te bepalen. Probeer daarom een aantal parkeergarages te vergelijken met Parkago. Op deze manier is het snel, makkelijk en betrouwbaar om van tevoren al uw parkeerplaats uit te kiezen.