Youfone Alles in 1 pakket
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Vast KPN internet tot 100 Mbit/s
Live TV op televisie, tablet en smartphone
Gratis FOX Sports 1 Eredivisie
Gratis 7 dagen terugkijken
GGratis opnemen en pauzeren

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van Youfone, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 – 222 9222
youfone.nl

YoufoneTV alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor YoufoneTV

Youfone is in 2008 opgericht en is altijd op zoek naar de beste oplossingen voor de beste prijs. Bij deze provider staat gemak, keuzevrijheid en eenvoud centraal. In 2017 werd het bedrijf door onderzoeksbureau Opiness uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke telecombedrijf van Nederland. Youfone biedt één alles-in-een-pakket aan.

Internet

Met het alles-in-een-pakket van YoufoneTV ontvang je internet met een snelheid tot maximaal 100 Mbps. De internetverbinding loopt via het betrouwbare KNP-netwerk. Met behulp van het bijgeleverde installatiepakket kun je het internet zelf eenvoudig aansluiten. Lukt je dit niet dan kan Youfone tegen betaling een monteur sturen. Natuurlijk ontvang je bij dit pakket ook een gratis modem.

Digitale televisie

Met het alles-in-een-pakket ontvang je een digitale tv-ontvanger en 26 zenders, inclusief Fox Sports Eredivisie 1 en de zender van de maand. Je kunt het televisieaanbod uitbreiden. Verder is het met dit pakket mogelijk om tot zeven dagen programma’s terug te kijken, op te nemen, vanaf het begin te kijken en te pauzeren. Verder heb je toegang tot de YoufoneTV App. Hiermee kun je live televisie kijken op je tablet of smartphone.

Vast bellen

Het alles-in-een-pakket van YoufoneTV biedt je de mogelijkheid om te bellen naar nummers in het binnen-en buitenland. Je kunt de belbundel uitbreiden door te kiezen voor een extra bundel als onbeperkt bellen naar vast en/of mobiel. De meeste bundels kun je elke maand uit- of aanzetten. Als je een DECT-telefoontoestel hebt, kun je gebruikmaken van Vast Bellen. Elk gesprek wordt per seconde afgerond. Je betaalt dus nooit meer dan dat je belt.

Geen overstapservice

Wil je overstappen naar een alles-in-een-pakket van Youfone? Dan moet je zelf het contract bij je huidige provider opzeggen. Youfone biedt namelijk geen overstapservice aan. Wel kun je via de website een opzegbrief downloaden. Het enige dat je dan hoeft te doen, is de brief ondertekenen en naar je huidige provider te sturen.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Interesse in een voordelig alles-in-een-pakket van Youfone? Dan kun je de tarieven bekijken via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je de producten van diverse bekende en betrouwbare providers. Door de alles-in-een-pakketten met elkaar te vergelijken, vind je al snel een compleet pakket dat bij je past.