XS4ALL Alles in 1 pakket
Kenmerken:

Alles-in-1 Smart. Eerste 6 maanden van 67,50 voor 49,- p/mnd
Gratis monteur & WiFi-check
Geen activatiekosten t.w.v. 35,-

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van XS4ALL, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020 398666
Xs4all.nl

XS4ALL alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalEen score van 7,5 volgens XS4ALL

XS4ALL is een van de oudste providers van Nederland. De onderneming werd in 1993 opgericht en biedt internetverbindingen aan voor particuliere en ondernemers. XS4ALL staat vooral bekend om het veilige internet en de goede klantenservice. Het alles-in-een-pakket van XS4ALL kwam als beste uit de test van de Consumentenbond.

Vier alles-in-een-pakketten

De provider biedt vier complete pakketten aan. Dit zijn:

  • Compact
  • Smart
  • Plus
  • Pro

Compact

Het Compact pakket is ideaal als je internet alleen gebruikt om te e-mailen en te internetten. Met dit pakket ontvang je ADSL of glasvezel internet met een snelheid van 40 MB/s. Het televisieaanbod bestaat uit meer dan zeventig zenders, waarvan er 33 in HD-kwaliteit. Je favoriete programma’s kun je tot zeven dagen opnemen en terugkijken. Bij het Compact pakket ontvang je twee tv-ontvangers. Je kunt voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers in het binnen- en buitenland. Bovendien is het mogelijk om je belbundel uit te breiden naar onbeperkt bellen in de Benelux of naar het buitenland.

Smart

Het Smart-pakket is het meest gekozen pakket van XS4ALL. Hiermee kun je muziek luisteren en met vier personen tegelijk HD films en series streamen. Met het Smart pakket ontvang je internet met een snelheid tot 80 Mbit/s en meer dan zeventig televisiezenders, waarvan er 33 in HD-kwaliteit. Verder biedt dit pakket je dezelfde mogelijkheden als het Compact pakket.

Plus

Het Plus pakket van XS4ALL is vooral geschikt als je veel online games speelt of vaak grote bestanden downloadt. Hiermee ontvang je supersnel internet met een snelheid tot 160 Mbit/s. Verder biedt dit pakket je dezelfde mogelijkheden als een Compact of Smart pakket.

Pro

Met het Pro pakket geniet je van razendsnel glasvezelinternet met een snelheid tot maar liefst 500 Mbit/s. Naast het snelle internet biedt dit pakket je dezelfde opties als de overige drie alles-in-een-pakketten van XS4All.

ADSL of Glasvezelinternet

Bij elk abonnement heb je de keuze uit internet via een ADSL of glasvezelverbinding. Als er op jouw adres al een glasvezelnetwerk is aangelegd, kun je dus kiezen voor snel en stabiel glasvezelinternet.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Meer weten over het alles-in-een-pakket van XS4ALL? Bekijk de tarieven dan met de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Met behulp van deze handige vergelijker vergelijk je de alles-in-een-pakketten van tientallen providers.