Tele2 Alles in 1 pakket
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Gratis verzending en Overstapservice
INTERNET,BELLEN & TV VANAF 31€/Mnd

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van Tele2, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020-754 4444
Tele2.nl

Tele2 alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Tele2

Tele2 is al twintig jaar een grote speler op de Nederlandse markt. De provider biedt voordelige telefoon- en internetabonnementen aan. Meer dan een miljoen consumenten en tienduizend bedrijven hebben een abonnement bij Tele2.

Internet

Bij Tele2 heb je de keuze uit drie internetvarianten: tot 20, 50 of 100 Mb/s. Welke internetsnelheid bij je past, is afhankelijk van je internetgebruik. Je hebt de keuze uit internet via ADSL of glasvezelinternet. Het hangt weer af van je woonplaats welke internetverbinding je kunt kiezen.

Televisie

Tele2 biedt twee varianten aan van digitale televisie. Dit zijn TV Light en TV Basis. Bij het TV Light pakket ontvang je twintig televisiezenders, waarvan negentien in HD-kwaliteit. Je betaalt dan alleen voor wat je kijkt. Als je meer zenders wilt ontvangen, kun je kiezen voor TV Basis. Hiermee ontvang je 49 zenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit. Zowel met TV Light als TV Basis kun je online televisie kijken, programma’s terugkijken en opnemen. Wil je meer televisiezenders ontvangen? Dan kun je het pakket uitbreiden met een extra zenderpakket, zoals Ziggo Sport, Film 1, TV Erotiek of een Pluspakket.

Bellen

Met een alles-in-een-pakket van Tele2 kun je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Je bepaalt zelf hoeveel je belt. Past je belgedrag toch niet goed bij het abonnement? Dan kun je heel makkelijk switchen naar een grotere of juist kleinere bundel. Als je wilt overstappen naar Tele2 is het mogelijk om je nummer te behouden.

Gratis installatiepakket

Als je kiest voor een alles-in-een-pakket van Tele2 ontvang je hier een installatiepakket bij. In dit pakket zitten alle materialen die je nodig hebt plus een handleiding. Eventueel kun je er ook voor kiezen om een monteur te laten langskomen.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Wil je graag een alles-in-een-pakket afsluiten? Dan wil je hier natuurlijk niet te veel voor betalen. Met behulp van de handige vergelijker op Ikvergelijkonline.nl vergelijk je de alles-in-een-pakketten van tientallen providers met elkaar. Zo kun je het pakket van Tele2 vergelijken met dat van andere aanbieders. Door de tarieven van de providers met elkaar te vergelijken, vind je al snel een voordelig alles-in-een-pakket dat bij jou past.