Online Alles in 1 pakket
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

FOX Sports Eredivisie 1, 3 en 5
Alle interactieve opties
Interactieve TV van Canal Digitaal

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van Online.nl, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

+316-24001200
Online.nl

Online.nl alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Online.nl

Online.nl werd in 1994 opgericht en is een van de oudste providers van Nederland. Tevens is het een van de jongste aanbieders van snel internet, goedkoop bellen en interactieve televisie.

Online.nl streeft ernaar om interactieve televisie aan te bieden op alle devices. Ook wil deze aanbieder dat snel internet en voordelig bellen voor iedereen mogelijk moet zijn. Online.nl biedt diverse abonnementen aan, zoals een voordelig alles-in-een-pakket.

Keuze uit ADSL of glasvezel

Bij Online.nl kun je het alles-in-een-pakket zelf samenstellen. Afhankelijk van je woonplaats heb je de keuze uit internet via ADSL of glasvezel. Het internet loopt altijd via het betrouwbare KPN-netwerk. Als je kiest voor ADSL ontvang je internet met een downloadsnelheid tot 100 mb/s en een uploadsnelheid tot 30 Mb/s. Ook ontvang je bij dit abonnement een gratis modem. Bij glasvezelinternet loopt de snelheid op tot 200 Mb/s.

Basis televisiepakket

Het alles-in-een-pakket van Online.nl bestaat uit een basis televisiepakket. Dit pakket biedt:

  • 72 televisiezenders, waarvan 24 HD zenders
  • Fox Sports Eredivisie 1, 3 en 5
  • Diverse interactieve opties, zoals opnemen, terugkijken en terugspoelen
  • Interactief televisiekijken via Canal Digitaal
  • Een TV app, waarmee je onderweg en online televisie kunt kijken

Premium Zenderpakket

Wil je nog meer zenders ontvangen? Dan kan je het pakket uitbreiden met een Premium zenderpakket. Zo heb je onder meer de keuze uit Ziggo Sport, FOX Sports of Film 1. Voor een kleine meerprijs is het bij Online.nl ook mogelijk om digitale televisie te ontvangen op de tv in je slaapkamer, de keuken of de studeerkamer.

Vast bellen

Met een alles-in-1-pakket van Online.nl kun je vast bellen voor een voordelige prijs. Als je wil overstappen naar deze provider dan is het mogelijk om je nummer te behouden. Het belpakket kun je uitbreiden met extra belbundels, zodat je nog voordeliger belt.

Installatie Garantie

Als je kiest voor internet, televisie en bellen van Online.nl dan biedt de provider je de Installatie Garantie. Hiermee wordt het nog makkelijker om over te stappen. De provider garandeert je dat de installatie van internet, interactieve televisie en bellen je gewoon lukt en dat je straks thuis kunt genieten van een voordelig abonnement. Als het niet lukt om zelf internet, tv en bellen te installeren, stuurt Online.nl een gratis monteur naar je adres.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Benieuwd naar de prijs van het alles-in-een-pakket van Online.nl? Bekijk en vergelijk de tarieven dan met behulp van onze vergelijker. Op Ikvergelijkonline.nl vergelijk je de tarieven en voorwaarden van de alles-in-een-pakketten van tientallen providers.