NLEx Alles in 1 pakket
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

WiFi-versterker. Gratis bij je abonnement
Ben je al energieklant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!
FOX Sports Eredivisie: Voor maar €7,50 per maand!

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van NLEx, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

NLE.nl

NLEx alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor NLEx

NLE, oftewel Nederlandse Energie Maatschappij, is opgericht in 2005 en is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Sinds 2016 biedt NLE ook internet aan. Je kunt hier een voordelig alles-in-een-pakket afsluiten dat bestaat uit internet, televisie en vast bellen.

ADSL of glasvezel

Afhankelijk van je woonplaats kun je een alles-in-een-pakket afsluiten met ADSL-internet of glasvezelinternet. Het internet wordt aangeboden via het betrouwbare KPN-netwerk. Met een abonnement bij NLEx ben je dus altijd zeker van een stabiele en snelle internetverbinding.

Glasvezel

Als jouw woonplaats al over een glasvezelnetwerk beschikt, is het mogelijk om een alles-in-een-pakket af te sluiten waarbij je glasvezelinternet ontvangt. Hiermee ben je verzekerd van supersnel internet met een gelijke download- en uploadsnelheid tot 500 Mbps.

Interactieve televisie

Met een compleet basispakket van NLEx ontvang je interactieve televisie. Met dit pakket bekijk je al jouw favoriete series en films op je televisie, laptop, tablet of smartphone. Je beheert de apps met je afstandsbediening. Zo kun je vanaf de bank YouTube, Buienradar, Nu.nl en NOS sport bekijken op een groot scherm.

Basis alles-in-een-pakket

Het basis alles-in-een-pakket geeft je toegang tot meer dan honderd televisiezenders, waarvan 32 zenders in HD-kwaliteit. Bovendien ontvang je heel veel radiozenders. NLEx biedt je de mogelijkheid om het zenderaanbod uit te breiden met een extra tv-pakket. Je kunt onder meer kiezen voor Film 1, FoxSports, TV Plus, Ziggo Sport Totaal of een Kids pakket.

Als je kiest voor interactieve televisie van NLEx dan ontvang je een tv-ontvanger. Hiermee wordt televisiekijken zeer interactief. De tv-gids laat zien wanneer een programma op televisie komt. Bovendien heb je de mogelijkheid om een programma terug te spoelen of op pauze te zetten.

Voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers

Het basis alles-in-een-pakket van NLEx bestaat uit ‘Bellen Standaard’. Met deze belbundel kun je voordelig bellen naar alle vaste en mobiele nummers binnen en buiten Nederland. Voor een paar euro meer kun je het belpakket uitbreiden. Je hebt onder meer de keuze uit de bundels ‘Bellen Onbeperkt Vast’, ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’ en ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Interesse in een alles-in-een-pakket? Met behulp van de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl vind je snel een voordelig pakket dat aansluit op jouw wensen. Hier vergelijk je het alles-in-een-pakket van NLEx met de pakketten van andere aanbieders.