Caiway Alles in 1 pakket
Kenmerken:

Het allersnelste internet. Altijd stabiel.
TV-kijken in ongekende kwaliteit.
Standaard een telefoonaansluiting.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van Caiway, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 2249 111
caiway.nl

Caiway alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Caiway

Caiway is de tweede grootste glasvezelprovider in Nederland. Deze provider biedt vooral producten aan in het westen van Nederland. Caiway staat ook wel bekend onder de kortere naam CAIW. Dit is de afkorting van Communicatie, Amusement, Informatie en Web.

Caiway bestaat al sinds 1981. Het was in 1995 de eerste Europese provider die internet via de kabel aanbood. In 2005 introduceerde de provider digitale televisie voor de grote markt. Caiway biedt voordelige alles-in-een-pakketten aan via de kabel of glasvezel.

Glasvezelinternet

Caiway biedt op meerdere plaatsen in Nederland alles-in-een-pakketten aan via glasvezelinternet. Het glasvezelnetwerk wordt steeds verder uitgebreid en in vele grote plaatsen is dit snelle internet al beschikbaar. Glasvezel is stabiel, snel en niet gevoelig voor storingen.

Kabelinternet

Caiway investeert tegenwoordig in glasvezel en niet meer in kabelinternet. De provider biedt enkel nog kabelinternet aan op plaatsen waar geen glasvezel beschikbaar is. Kabelinternet is sneller dan ADSL.

Drie verschillende alles-in-een-pakketten

Bij Caiway heb je de keuze uit drie verschillende alles-in-een-pakketten:

  • Alles-in-1 Voordelig
  • Alles-in-1 Slim
  • Alles-in-1 Snel

Alles-in-1 Voordelig

Met alles-in-1 Voordelig ontvang je internet met een download- en uploadsnelheid van 75 Mb. Naast internet biedt dit pakket je een digitaal televisiepakket dat bestaat uit meer dan zeventig zenders, waarvan 31 zenders in HD-kwaliteit. Bovendien kun je vast bellen.

Alles-in-1 Slim

Alles-in-1 Slim van Caiway biedt je supersnel glasvezelinternet met een snelheid van 250 Mb. Het digitale televisiepakket bestaat uit meer dan zeventig zenders, waarvan de helft in HD-kwaliteit. Natuurlijk kun je met dit complete pakket ook voordelig vast bellen. Het televisiepakket kun je uitbreiden met meer pakketten. Zo kun je kiezen voor een extra sportpakket of een pakket met buitenlandse zenders.

Alles-in-1 Snel

Met Alles-in-1 Snel profiteer je altijd van heel snel glasvezelinternet van 500 Mb. Bovendien kun je al je favoriete films en programma’s bekijken met het digitale televisiepakket dat bestaat uit zeventig zenders, waarvan meer dan dertig in HD-kwaliteit. Verder kun je met dit pakket ook voordelig vast bellen.

Met een alles-in-een-pakket van Caiway kun je op verschillende devices televisie kijken, zoals je tablet, smartphone en laptop. Tevens biedt elk pakket de optie om programma’s terug te kijken, op te nemen, te pauzeren en terug te spoelen.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Interesse in een voordelig alles-in-een-pakket van Caiway? Bekijk de tarieven dan via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hier kun je de internet, TV & bellen pakketten van diverse providers met elkaar vergelijken.