Reaal Inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Allrisk verzekerd al vanaf € 7,50 per maand
24 uur per dag, 7 dagen per week schade melden
Je reparaties snel geregeld met onze Herstel Service

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van Reaal, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

072 – 519 40 00
Via contactformulier

Reaal inboedelverzekering

Een score van 7,2 uit 10 volgens Reaal

Reaal is één van de grootste verzekeraars van ons land. De verzekeraar bestaat al meer dan honderd jaar en behoort tot Vivat Verzekeringen. Dit is het moederbedrijf van onder meer nowGo, Zwitserleven en ACTIAM.

Reaal biedt een ruim aanbod van flexibele verzekeringsproducten op het gebied van wonen, leven en onderweg. De inboedelverzekering valt onder de woonverzekeringen.

Inboedelverzekering Reaal

Met de inboedelverzekering van Reaal ben je verzekerd voor diefstal of beschadiging van je spullen die los in je huis, de garage of de schuur staan. Je bent hiervoor verzekerd als de beschadiging is veroorzaakt door een onverwachte en onvoorziene gebeurtenis. Naast je losse eigendommen zijn de volgende bezittingen ook verzekerd:

  • Bezittingen in je huis die van iemand anders zijn. De schade wordt tot maximaal 1250 euro vergoed.
  • Een apparaat of een installatie waarvan een water-, gas- of elektriciteitsleverancier de eigenaar is.
  • Het huurdersbelang. Hieronder vallen alle vaste verbeteringen van je huurwoning die je zelf hebt betaald of die je van de vorige huurder hebt overgenomen tegen betaling.
  • Zonweringen of de antennes die aan je huis zijn bevestigd, zoals een tuinhuisje, zonnepaneel, terreinafscheiding en een hobbykas.
  • Je tuin of de beplanting.

Nooit onderverzekerd

Met de inboedelverzekering van Reaal ben je nooit onderverzekerd. Dit is ook niet zo als je na een paar jaar duurdere spullen hebt gekocht.

Herstel Service

Met de Reaal Inboedelverzekering regelt de Herstel Service het herstel voor je bij schade. Ook helpt de verzekeraar je bij noodsituaties. Deze service behoort standaard tot de inboedelverzekering. Hier betaal je dus geen extra kosten voor.

Hoogte van het eigen risico

Hoe hoog het eigen risico hangt weer af van hoeveel schade je de afgelopen twee kalenderjaren hebt gehad. Als je afgelopen twee jaar geen of slechts één keer schade hebt gehad, ligt het eigen risico tussen de 0 en 500 euro. Bij twee schades in afgelopen twee jaar ligt het eigen risico tussen de 150 en 500 euro. Voor stormschade geldt een standaard eigen risico van 300 euro. Voor mobiele apparatuur, zoals smartphones, laptops en tablets, geldt een standaard eigen risico van 150 euro.

Pakketkorting Goed Geregeld Pakket

De inboedelverzekering is een onderdeel van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Als je naast de inboedelverzekering nog een of meer verzekeringen afsluit, krijg je korting op je premie.

Inboedelverzekeringen vergelijken

Wil je graag overstappen naar de inboedelverzekering van Reaal? Dan is het verstandig om eerst de inboedelverzekeringen van de verschillende aanbieders te vergelijken. Dit doe je eenvoudig met de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Je krijgt direct een overzicht van de beste inboedelverzekeringen. Kies de verzekering die bij je past en stap binnen vijf minuten over.

Bron: Reaal.nl