nowGo Inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Gemakkelijk online afsluiten
15% korting i.c.m. opstalverzekering
Goed verzekerd tot € 125.000

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van nowGo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020 – 54 36 000
Via de klantenservice

nowGo inboedelverzekering

Een score van 8,4 volgens nowGo

NowGo is een label van de verzekeraar VIVAT. Dit is het moederbedrijf van onder andere Reaal en Zwitserleven. De online verzekeraar nowGo biedt simpele, online oplossingen aan. Bij nowGo kun je zelf online een verzekering afsluiten. Bovendien krijg je online advies. Zo kun je je vragen stellen via het chatvenster. NowGo biedt diverse verzekeringen aan, waaronder woonverzekeringen. De inboedelverzekering valt ook onder de woonverzekeringen.

Inboedelverzekering nowGo

In de loop der jaren verzamel je steeds meer spullen. Dit zijn eigendommen waar je zuinig op bent. Het is dan ook slim om je spullen te verzekeren met een inboedelverzekering, zoals die van nowGo. Met een inboedelverzekering ben je uitgebreid of allrisk gedekt tegen diefstal en beschadiging van je eigendommen. In en rondom je woning. Het bedrag dat je maximaal kunt verzekeren is standaard 125.000 euro.

Inboedelverzekering Bewust en Comfort

Bij nowGo kun je een inboedelverzekering afsluiten met een basisdekking of een allriskdekking. Dit zijn de Inboedelverzekering Bewust en Comfort.

Inboedelverzekering Bewust

Met de Inboedelverzekering Bewust zijn je losse spullen in en om het huis verzekerd. Het gaat dan om schade en diefstal aan onder andere de volgende spullen en zaken:

  • Film- en fotoapparatuur: verzekerd tot 10.000 euro
  • Sieraden: verzekerd tot 2500 euro
  • Kunst, antiek en verzamelingen: verzekerd tot 15.000 euro
  • Meubels
  • Muziekinstrumenten: verzekerd tot 15.00 euro
  • Gordijnen
  • Huurdersbelang
  • Eigenaarsbelang: verzekerd tot 5000 euro

Inboedelverzekering Comfort

Met de Inboedelverzekering Comfort zijn alle bovenstaande spullen en zaken verzekerd bij schade en diefstal. Verder ben je met deze uitgebreide allriskverzekering ook verzekerd voor schade aan spullen door een overstroming of door vallen en stoten.

Eigen risico

Het standaard eigen risico van de beide inboedelverzekeringen is 100 euro. Je kunt dit bedrag verhogen. Je betaalt dan minder maandpremie.

Korting op je premie

Als je naast de inboedelverzekering ook een opstalverzekering afsluit bij nowGo, ontvang je een korting van 15 procent op je premie. Je kunt beide verzekeringen gemakkelijk in een keer afsluiten.

Binnen vijf minuten overstappen

Heb je al een inboedelverzekering bij een andere verzekeraar, maar wil je graag overstappen naar de inboedelverzekering van nowGo? Bereken je premie dan eerst eenvoudig en snel via Ikvergelijkonline.nl. Met behulp van onze vergelijker krijg je direct te zien welke inboedelverzekeringen het voordeligst zijn voor jou. Vervolgens kun je binnen vijf minuten overstappen naar een andere inboedelverzekering, zoals de verzekering van nowGo. Door verzekeringen te vergelijken, bespaar je jaarlijks 122 euro.

Bron: Nowgo.nl