Nationale Nederlanden inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Verzekerd tegen schade door brand of diefstal
Je inboedel tot € 100.000,- verzekerd
Direct persoonlijke hulp bij schade

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 663 06 63
Via de klantencervice

Nationale Nederlanden inboedelverzekering

Een score van 8,1 uit 10 volgens Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden heeft meer dan 170 jaar ervaring in verzekeringen en behoort tot de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een ruim assortiment aan producten, zoals hypotheken, beleggingen, leningen, spaarproducten, pensioenen en verzekeringen.

Inboedelverzekering Nationale Nederlanden

Wil je een inboedelverzekering afsluiten? Dan kan je dit doen bij Nationale Nederlanden. Hiermee verzeker je jouw waardevolle spullen in je huis, tuin en schuur tegen brand, diefstal of waterschade. Per schadegeval is je inboedel verzekerd tot 100.000 euro.

Nationale Nederlanden Inboedelverzekering met basisdekking

Je hebt de keuze uit een inboedelverzekering met basisdekking of een all-in dekking.
Met de inboedelverzekering met basisdekking zijn je spullen verzekerd voor:

 • Schade door inbraak of diefstal
 • Schade door brand, ook door schroeien, rook of blussen
 • Vorstschade door bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding
 • Schade door neerslag, zoals hagel, sneeuw of regen
 • Schade door storm
 • Schade door bliksem
 • Waterschade of stoomschade, bijvoorbeeld uit rioleringen of leidingen
 • Schade door rellen of vandalisme
 • Schade aan spullen van iemand anders die bij jou in huis liggen, zoals gereedschap dat je van de bouwmarkt hebt gehuurd

Inboedelverzekering met all-in dekking

De inboedelverzekering met all-in dekking vergoedt alle bovenstaande schade. Daarnaast dekt deze uitgebreide verzekering ook de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt, bijvoorbeeld als je rode wijn op je bank morst of als je kind met watervaste stift op je tafel of kast heeft getekend.

All-in Inboedelverzekering uitbreiden

Wil je apparatuur, zoals je telefoon, camera, tablet of laptop, goed verzekeren? Kies er dan voor om de all-in inboedelverzekering uit te breiden met een buitenshuisdekking. Je mobiele apparaten zijn dan wereldwijd verzekerd tegen schade en diefstal, zowel binnens- als buitenshuis.

Ook verzekerd voor sommige extra kosten

Bij allebei de dekkingen ben je ook verzekerd voor sommige extra kosten. Zo vergoedt Nationale Nederlanden ook de kosten die je maakt:

 • Voor schadebeperking
 • Om je huis op te ruimen bij schade
 • Als je niet in je woning kunt wonen

Schade door een aardbeving of overstroming

Schade die is veroorzaakt door een aardbeving of een overstroming wordt niet vergoed. Dit geldt natuurlijk ook voor schade die je met opzet hebt veroorzaakt of schade door normaal gebruik, zoals barsten, vlekken en krassen.

Ook verzekerd bij particuliere verhuur

Met de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden is je inboedel ook verzekerd als je je huis een keer particulier verhuurt, zoals bijvoorbeeld via Airbnb.

Vergelijk snel en makkelijk inboedelverzekeringen

Ben je benieuwd hoeveel premie je betaalt voor de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden? Bekijk de premiehoogte dan op Ikvergelijkonline.nl. Vul je gegevens in en krijg direct een overzicht van passende inboedelverzekeringen. Met behulp van de vergelijker vergelijk je snel en makkelijk inboedelverzekeringen.

Bron: Nationalenederlanden.nl