HEMA Inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

dekking zelf samen te stellen
gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
eenvoudig online afsluiten

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van HEMA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

071 – 364 1832
Veelgestelde vragen

HEMA inboedelverzekering

Een score van 8 uit 10 volgens Aegon

HEMA werd in 1926 opgericht en biedt naast huishoudelijke artikelen ook financiële producten aan, zoals verzekeringen. HEMA verzekeringen is het initiatief en de handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V. Dit is weer een onderdeel van de bekende Achmeagroep.

De verzekeringen van HEMA behoren tot de goedkoopste verzekeringen van Nederland. HEMA staat voor eerlijkheid, kwaliteit, duidelijkheid en eenvoud. Dit geldt niet alleen voor de artikelen in de winkels, maar ook voor de verzekeringen. Deze zijn van een goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

HEMA Inboedelverzekering: allrisk verzekerd

Je wilt er natuurlijk niet aan denken dat er iets met je nieuwe televisie, je prachtige servies of je nieuwe bankstel gebeurt. Als je dierbare spulletjes worden beschadigd door water of brand of worden gestolen door dieven dan komt de HEMA Inboedelverzekering goed van pas. Hiermee wordt de schade aan je dierbare spullen vergoed. De inboedelverzekering van HEMA biedt een zeer uitgebreide basisdekking. Hiermee ben je voor een laag bedrag al allrisk verzekerd.

Wat is gedekt met de HEMA Inboedelverzekering?

Alle spullen die in je huis staan en die je kunt verplaatsen zijn verzekerd met de HEMA Inboedelverzekering. Dit zijn bijvoorbeeld meubels, televisies, tablets, enz. Spullen die aan je huis vastzitten, vallen niet onder de inboedelverzekering. Deze spullen kun je verzekeren met een opstalverzekering. Met de inboedelverzekering zijn diverse waardevolle eigendommen verzekerd tot een ruim maximum bedrag. Bij schade aan sieraden keert de verzekeraar tot maximaal 10.000 euro uit. Bij diefstal is dit een maximum van 5000 euro. De schade aan audioapparaten en andere apparatuur wordt tot maximaal 10.000 euro per onderdeel vergoed. Ook de schade aan spullen die buitenshuis staan, wordt vergoed. Hier gelden wel beperkte voorwaarden voor.

Aanvullende dekkingen

Om echt alle risico’s uit te sluiten, is het een optie om te kiezen voor een of meer aanvullende dekkingen. Zo kun je je inboedelverzekering uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering of een glasverzekering.

Eigen risico

De inboedelverzekering van HEMA kent altijd een eigen risico. Dit kun je niet afkopen. Per schadegeval is de hoogte van het eigen risico 100 euro. Dit bedrag geldt voor alle schades, behalve schades die zijn ontstaat door diefstal – of een poging tot- aan onder meer televisies, computers, antieke spullen, sieraden, verzamelingen, muziekinstrumenten en kunstobjecten. Je betaalt dan maximaal 225 euro aan eigen risico. Als je kiest voor de herstelservice van HEMA heb je helemaal geen eigen risico.

Interesse in de HEMA Inboedelverzekering?

Heb je interesse in de HEMA Inboedelverzekering? Bereken je premie dan met onze vergelijker. Hiermee zie je in een oogopslag welke inboedelverzekering het betaalbaarst is.

Bron: Hema.nl