Ditzo Inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Onbeperkte garantie tegen onderverzekering
Je mobiele telefoon, tablet en laptop mee te verzekeren
Je inboedel ook bij verhuur te verzekeren (bv. Airbnb)/span>

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van Ditzo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice
Whatsapp: 06 – 516 777 01

Ditzo inboedelverzekering

Een score van 8,1 van 10 volgens Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar. Deze online verzekeraar is onderdeel van de groep van ASR Nederland N.V. Bij Ditzo sluit je verzekeringen af via internet. Deze online verzekeraar geeft geen advies aan haar klanten. Als je graag een deskundig advies wil dan helpt a.s.r. je verder. Deze organisatie werkt samen met honderden adviseurskantoren door heel Nederland.

Als internetverzekeraar biedt Ditzo diverse verzekeringen aan op het gebied van auto, persoonlijk, zorg, vrije tijd en wonen. Je kunt er ook een inboedelverzekering afsluiten. Deze verzekering valt onder de categorie wonen.

Ditzo Inboedelverzekering

Met de Ditzo Inboedelverzekering zijn al je losse eigendommen binnen en buiten je huis verzekerd tegen schade. Dit geldt zowel voor kleine als grote schades door brand, inbraak of lekkage. Met deze verzekering ben je nooit onderverzekerd. Je hoeft hier geen ingewikkelde inboedelwaardemeter voor in te vullen. Je hebt de keuze uit een inboedelverzekering met basisdekking of een allriskdekking

Basisdekking inboedelverzekering

Met de Ditzo Inboedelverzekering met basisdekking ben je verzekerd voor kleine en grote schades door:

Brand, storm en natuur

Hieronder valt schade aan je spullen door brand, storm, schroeien, bliksem en ontploffing. Je kunt hierbij denken aan schade door omvallende bomen of vallende, afgebroken takken en waterschade aan je spullen in huis door neerslag.

Water en stoom

Met de basisdekking ben je ook verzekerd voor beschadiging aan je spullen door water en stoom dat in je huis is binnengedrongen via installaties, riolen of sanitaire voorzieningen.

Diefstal en vandalisme

Ook schade of verlies van je spullen door diefstal en vandalisme in huis is gedekt.

Bouwwerkzaamheden

Door omvallende kranen en heistellingen kunnen je spullen in en om het huis worden beschadigd. Met de inboedelverzekering wordt de schade vergoed.

Allriskdekking inboedelverzekering

Met de Ditzo Inboedelverzekering met allriskdekking ben je ook nog verzekerd voor schade aan je spullen in en om het huis door andere onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen.

Eigen risico

Je bepaalt zelf je eigen risico. Je kunt kiezen uit geen eigen risico en 100 of 500 euro eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, hoe minder premie je betaalt. Als je stormschade hebt dan heb je een verplicht eigen risico van 75 euro aan je huurdersbelang of eigenarenbelang. Met huurdersbelang bedoelt Ditzo de verbeteringen aan je huurhuis die je zelf hebt betaald. Een voorbeeld hiervan is een parketvloer die je zelf hebt gelegd. Met eigenarenbelang bedoelt de verzekeraar de verbeteringen en uitbreidingen die jij of de vorige huiseigenaar aan je woning hebt aangebracht.

Inboedelverzekeringen vergelijken

Ben je van plan om een inboedelverzekering af te sluiten, zoals de Ditzo Inboedelverzekering? Dan is het verstandig om eerst de verschillende inboedelverzekeringen met elkaar te vergelijken. Je weet dan voor welke verzekering je een lage premie betaalt. Door inboedelverzekeringen te vergelijken, bespaar je jaarlijks 122 euro per jaar.

Bron: Ditzo.nl