ANWB Inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

All risk dekking
Nieuw: Smartphone en tabletdekking
Bepaal zelf uw eigen risico
Tot 20% preventiekorting

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van ANWB, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 – 269 2222
Whatsapp: 06 – 52 79 89 11

ANWB inboedelverzekering

Eenscore van 8,2 uit 10 volgens ANWB

De ANWB bestaat al sinds 1883. Dit is al meer dan 135 jaar. De ANWB staat vooral bekend om de Alarmcentrale en de Wegenwacht, maar wist je dat deze vereniging ook verzekeringen aanbiedt? Zo kun je bij de ANWB ook een inboedelverzekering afsluiten.

ANBW Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van de ANWB zijn al je spullen in huis goed verzekerd in geval van schade door brand, water, diefstal of iets anders. Als je jouw woning goed beveiligd hebt, krijg je een premiekorting die kan oplopen tot maar liefst 20 procent.

Wat dekt de ANWB Inboedelverzekering?

De AWNB Inboedelverzekering dekt schade die is ontstaan door:

  • Brand
  • Water, zoals neerslag of een gesprongen waterleiding
  • Schroeien, smelten en zengen
  • Storm
  • Aanrijding
  • Overspanning
  • Vandalisme
  • Diefstal
  • Blikseminslag en inductie

Verder dekt de verzekering ook de kosten voor hak- en breekwerk door schade.

Wat is verzekerd met de ANWB Inboedelverzekering?

Al je spullen in je huis en bijgebouwen zijn verzekerd met deze inboedelverzekering. Voorbeelden van bijgebouwen zijn bijvoorbeeld een garage, tuinhuisje of een schuur. Ook de fietsen en brommers die in een bijgebouw staan, zijn verzekerd.

Aanvullende dekking ‘Smartphone en tablet’

Je smartphone en je tablet zijn standaard verzekerd tegen brand en diefstal in huis. Als je jouw apparaten ook wilt verzekeren tegen overige schades kun je kiezen voor de extra aanvullende dekking ‘Smartphone en tablet’. Met deze aanvullende dekking zijn alle smartphones, tablets, smartwatches en digitale sporthorloges van jouw gezin goed verzekerd, zowel binnen als buiten huis.

Standaard eigen risico

Bij de inboedelverzekering van de ANWB is het standaard eigen risico 100 euro. Verder kun je ook kiezen uit geen eigen risico. Je betaalt dan wel 25 procent meer premie. Het is ook mogelijk om je eigen risico te verhogen naar 200 euro. Je krijgt dan 7,5 procent korting op je premie.

Korting met ANWB-lidmaatschap

Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je 5 procent korting op de inboedelverzekering. Als je nog geen ANWB lidmaatschap hebt, kun je deze kopen als je de verzekering afsluit. De kosten van het lidmaatschap heb je snel weer terugverdiend.

Woonpakketkorting

De ANWB Inboedelverzekering valt onder het Woonpakket. Hoe meer woonverzekeringen je binnen dit pakket afsluit, hoe meer korting je ontvangt. Bij twee woonpakket verzekeringen ontvang je een korting van 5 procent, bij drie woonpakket verzekeringen is dit 7,5 procent en bij nog meer woonpakket verzekeringen is dit een korting van 10 procent.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Wil je een ANWB Inboedelverzekering afsluiten? Bekijk de premie en de voorwaarden dan op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je eenvoudig en snel inboedelverzekeringen van twaalf verzekeraars. Zo weet je direct welke inboedelverzekering aan jouw wensen voldoet.

Bron: ANWB.nl