ABN Amro Inboedelverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Goed verzekerd tegen schade door brand, inbraak en storm.
Standaard een garantie tegen onderverzekering.
20% korting als uw huis beveiligd is tegen inbraak.
U bepaalt zelf hoe u uw inboedel wilt verzekeren.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de inboedelverzekering van ABN Amro, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 00 24

ABN Amro inboedelverzekering

Geen score bekend voor ABN Amro

ABN AMRO Bank nv bestaat sinds juli 2010. De financiële dienstverlener is ontstaan uit een fusie tussen Fortis Bank Nederland en ABN AMRO Bank nv. De dienstverlener biedt een ruim aanbod van producten en diensten aan particuliere en zakelijke klanten.

Naast geld- en betaalproducten biedt ABN AMRO Bank nv verzekeringen aan particuliere klanten aan, zoals een inboedelverzekering.

Inboedelverzekering ABN AMRO

Stel dat er bij je is ingebroken en je nieuwe laptop, tablet en smart-televisie zijn gestolen. Of door een vlam in de pan is het meubilair in je keuken verbrand. Met de inboedelverzekering van ABN AMRO is je inboedel verzekerd tegen schade door diefstal, brand en storm. Hiermee bescherm je je meubilair, elektronische apparatuur of sieraden. Ook de schade aan de inboedel in een ander bijgebouw, zoals je tuinhuisje, is verzekerd tot maximaal 5000 euro.

Wat is verzekerd met de ABN AMRO Inboedelverzekering?

Met de ABN AMRO Inboedelverzekering ben je verzekerd voor de volgende zaken:

  • Schade aan je inboedel door brand
  • Schade aan je inboedel door inbraak
  • Schade aan je inboedel door diefstal
  • Schade aan je inboedel door storm
  • Schade aan je tuinmeubelen
  • Schade aan de inboedel in je garage of schuur is verzekerd tot 5000 euro per gebeurtenis

Je bent nooit onderverzekerd

Met de inboedelverzekering van ABN AMRO ben je nooit onderverzekerd. Als je deze verzekering afsluit, krijg je standaard een garantie tegen onderverzekering. Wanneer je nieuwe meubels koopt voor je woning hoef je je verzekering niet aan te passen. Je kunt je spullen buitenshuis nog extra verzekeren met de extra buitenshuisdekking.

ABN AMRO Inboedelverzekering met Extra Uitgebreide dekking

Als je de inboedelverzekering van ABN ARMO afsluit, krijg je standaard de Extra Uitgebreide dekking. Hiermee is alle schade gedekt aan je inboedel door storm, vandalisme, brand, diefstal en beroving.

Allriskdekking

Wil je nog meer dekking? Dan kun je kiezen oor de ABN AMRO Inboedelverzekering met All Riskdekking. Dit is de meest uitgebreide dekking. Deze inboedelverzekering vergoedt de schade aan je inboedel in de woning door alle andere onvoorziene en onverwachte gebeurtenissen. Met de inboedelverzekering met allriskdekking ben je verzekerd voor vrijwel alle soorten schade. Ook schade die je per ongeluk zelf hebt veroorzaakt.

Verzekeraars vergelijken

Wil je meer weten over de ABN AMRO Inboedelverzekering? Op Ikvergelijkonline.nl vind je meer informatie over de premie en de voorwaarden. Met behulp van onze handige vergelijker kun je eenvoudig 12 verzekeraars vergelijken. Zo kom je snel te weten welke inboedelverzekering bij jou past. Door te vergelijken, bespaar je al snel 120 euro per jaar.

Bron: Abnamro.nl