Oxxio Energie
Kenmerken:

Dé energie-app bomvol innovatieve tools
Superscherpe energietarieven
Pijlsnel, persoonlijk contact via de chat
Stroom van windmolens in Europa

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van Oxxio, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Check de Oxxio App of Oxxio.nl/service.

Oxxio energie

beoordelingen-budget-energieGeen score bekend voor Oxxio energie

Energieleverancier Oxxio is in 2005 ontstaan uit het bedrijf Energiebedrijf.com, dat zich ten doel stelde de energiemarkt vrij te maken. Direct werd het overgenomen door het Britse energiebedrijf Centrica, waarvan het nog steeds eigendom is. Oxxio heeft regelmatig gestunt om nieuwe klanten te werven. Zo gaf men in 2006 een jaar lang gratis stroom aan nieuwe klanten en kregen klanten in 2012 een iPad gratis bij het afsluiten van een contract. Met die iPad hadden die klanten meteen de beschikking over een app, die gekoppeld kon worden aan een slimme energiemeter. Oxxio levert gas en groene stroom, die geheel afkomstig is van Europese windmolens.

Het aanbod van Oxxio

Bij Oxxio heb je de keuze uit drie contractvormen:

  • 1 jaar vast. Een vast tarief voor groene stroom en gas gedurende een jaar, met eenmalig cashback op je jaarnota. Ideaal voor mensen die ieder jaar willen kijken wie de voordeligste energie levert.
  • 3 jaar vast. Drie jaar lang geen verhoging van het tarief voor groene stroom en gas, met eenmalig cashback op je jaarnota.
  • Een flexibel contract met variabele tarieven voor groene stroom en gas, dat per maand opzegbaar is.

De service van Oxxio

Als je kiest voor een energiecontract bij Oxxio heb je verder nergens omkijken naar. Oxxio verzorgt het opzeggen van het contract bij je oude energieleverancier na een bedenktijd van twee weken. Het enige dat je moet doen is je meterstanden doorgeven. Bij het opzeggen van je oude contract zorgt Oxxio ervoor dat je geen boete hoeft te betalen als dat contract nog drie maanden of minder doorloopt. Als klant van Oxxio heb je de beschikking over een slimme energie-app vol innovatieve tools. Zo analyseert de app je energieverbruik en waarschuwt hij als je je voorschot moet verhogen. Gekoppeld aan een slimme meter is de app ook te gebruiken om je meterstanden door te geven, je voorschotbedrag te wijzigen of te chatten met medewerkers over vragen die je hebt.

Energieleveranciers vergelijken

Op Ikvergelijkonline.nl kun je de contracten van Oxxio met die van andere energieleveranciers vergelijken. Zo kom je eenvoudig en snel tot de overeenkomst die het beste bij je past.

Bron: Oxxio.nl