Sinds oktober 2017 heeft T-Mobile een nieuw abonnement geïntroduceerd, waarmee je als klant thuis kunt internetten via 4G. Dit is een ideale oplossing om altijd en overal snel internet te ontvangen in Nederland, ook in een buitengebied.

Wat is 4G precies?

Met 4G kun je probleemloos mobiel internetten. Het is de opvolger van 3G, maar het veel sneller en stabieler. Met 4G bereik je een internetsnelheid tot wel 300 MB/s. Hiermee kun je altijd internet gebruiken op je smartphone, tablet of laptop.

Abonnement met datalimiet

Als je bij T-Mobile een nieuw abonnement met 4G wilt afsluiten, ontvang je een router die een internetverbinding maakt via het 4G-signaal. Hiermee profiteer je van een maximale internetsnelheid van 150 Mbps. Een abonnement via het 4G-netwerk is geen standaardabonnement, maar heeft een datalimiet. Dit abonnement is ideaal voor klanten die in een buitengebied in Nederland wonen. Hier is vaak geen kabelaansluiting. Met 4G kunnen ze toch genieten van snel en stabiel internet.

Ook thuis mobiel internet

Met 4G voor Thuis heb je thuis ook mobiel internet. Dit is vooral handig als vast internet niet voldoet. Hierbij kies je zelf je internetbundel. Je hebt de keuze uit 25 GB, 50 GB of 100 GB per maand. De laatstgenoemde bundel is het meest populair. Met deze 100 GB bundel kun je bijvoorbeeld ongestoord internetsurfen, ’s nachts onbeperkt internetten, wekelijks zeven uur HD-video kijken en dagelijks twee uur skypen. Als je een internetpakket afsluit, ben je meteen online. Je hoeft niet te wachten op een activatie.

Toch liever een compleet alles-in-1-pakket?

Toch liever een compleet pakket met internet, televisie en bellen? Kies dan voor een alles-in-1-pakket van T-Mobile. Dit voordelige pakket biedt je het volgende:

  • Supersnel internet via ADSL of glasvezel
  • Ruim zestig zenders, waarvan dertig in HD-kwaliteit
  • Gratis begin gemist op 25 zenders
  • Tot tien dagen programma’s terugkijken
  • Perfect bereik met de WiFi-Service
  • Voordelig bellen naar vast en mobiel

Interesse in een alles-in-1-pakket?

Interesse in een alles-in-1-pakket van T-Mobile? Of benieuwd naar de pakketten van andere aanbieders? Bekijk en vergelijk de tarieven van tientallen providers via de vergelijker van Ikvergelijkonline.nl.