Netflix heeft zijn prijzen flink verhoogd. Sinds 19 oktober 2017 zijn de abonnementen van de online streamingdienst ruim twintig procent duurder dan voorheen. In ons land heeft de dienst ruim twee miljoen abonnees.

De prijsverhoging is ingegaan voor nieuwe abonnees. Als je voor 19 oktober 2017 al klant was bij Netflix kon je ervoor kiezen om te blijven of het abonnement stop te zetten. De streamingdienst verhoogde trouwens niet alle prijzen. Zo bleef de prijs van het goedkoopste abonnement hetzelfde.

HD en Ultra HD pakketten

Netflix heeft alleen de prijzen van de HD en Ultra HD pakketten verhoogd. Het abonnement voor HD pakket is één euro duurder geworden. Het abonnement voor het Ultra HD pakket is twee euro duurder geworden.

Prijsverhoging heeft meerdere redenen

De online videodienst heeft de prijzen om meerdere redenen verhoogd. De belangrijkste reden is om de investeringen in eigen films en series te kunnen financieren. Een andere reden is de introductie van veel nieuwe mogelijkheden. Het is echter nog niet bekend wat deze mogelijkheden zijn. In 2017 investeerde Netflix zes miljard dollar in haar eigen series en films. Dit jaar is het bedrag verhoogd naar zeven miljard dollar.

Kies een voordelig alles-in-1-pakket

Wil je profiteren van een ruim zenderaanbod, maar heb je geen zin om elke maand geld te betalen voor een duur Netflix-abonnement? Kies dan voor een voordelig alles-in-1-pakket. Met dit pakket ontvang je internet, digitale televisie en kun je vast bellen voor een voordelig tarief. Voor een compleet pakket betaal je altijd een vast bedrag per maand. Lekker overzichtelijk dus!

Op zoek naar een betaalbaar alles-in-1-pakket?

Op zoek naar een betaalbaar alles-in-1-pakket? Kijk en vergelijk de diverse pakketten via Ikvergelijkonline.nl. Wij hebben de pakketten van tientallen providers voor je verzameld. Dankzij ons handige overzicht hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar een pakket. Je kunt direct de aanbiedingen, tarieven en voorwaarden vergelijken. Wij werken niet samen met een provider en zijn onafhankelijk. Dit betekent dat wij eerlijk en gratis vergelijken.

Bron: Netflix.com