Unive Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Vergoedt de schade – ook letselschade – aan anderen.
Verzekert u en uw eventueel meeverzekerde partner en kinderen, ook als die voor studie uitwonend zijn.
Dekking tot maximaal € 2.500.000,-.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van Univé, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via https://www.unive.nl/klantenservice
Whatsapp 06 12778504

Univé aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 7,9 uit 10 volgens Univé

De Nederlandse verzekeraar Univé werkt als een vereniging. Het is een coöperatieve verzekeraar zonder winstdoelstelling. Univé heeft twee hoofdkantoren. Het ene kantoor is in Assen gevestigd en het andere in Zwolle. Verder beschikt Univé nog over twaalf regionale kantoren en 130 winkels. Meer dan anderhalf miljoen mensen hebben een verzekering bij Univé.

Univé biedt diverse soorten verzekeringen aan, waaronder de aansprakelijkheidsverzekering.

Univé Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan je per ongeluk een glas rode wijn laten vallen op de stoffen bank van je buren, of je dochtertje fietst per ongeluk iemand op de stoep omver. Als je hier volgens de wet aansprakelijk voor bent, kunnen de kosten erg hoog zijn. De aansprakelijkheidsverzekering van Univé vergoedt de schade die je per ongeluk aan anderen hebt veroorzaakt. Je bent verzekerd tot een bedrag van 2.500.000 euro.

De standaarddekking aansprakelijkheidsverzekering Univé

De aansprakelijkheidsverzekering van Univé biedt de volgende standaarddekking:

  • Schade, ook letselschade, aan anderen wordt vergoed
  • Jij, je partner, thuiswonende en uitwonende studerende kinderen zijn verzekerd
  • Verzekerd voor schade die je huisdier veroorzaakt bij of aan een ander
  • Overal ter wereld verzekerd
  • Je betaalt geen eigen risico

Schade tijdens het oppassen of logeren

Als je per ongeluk schade veroorzaakt aan anderen of aan de spullen van een ander tijdens het oppassen of logeren dan is dat verzekerd tot een bedrag van 12.500 euro.

Schade veroorzaakt door je eigen woning

Met de Univé Aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die door jouw eigen woning wordt veroorzaakt. Bijvoorbeeld een dakpan die van je dak op de dure auto van je buren valt. De schade wordt alleen vergoed als je woning in Nederland staat.

Schade veroorzaakt tijdens een vriendendienst

Help je een vriend tijdens het verhuizen of een huisfeest en veroorzaak je schade? Dan is dit verzekerd tot 12.500 euro. Het gaat dan om schade aan een vriend of familielid die je kosteloos helpt.

Onderlinge schade en letselschade

Als je schade veroorzaakt aan de spullen van iemand die op je polis is meeverzekerd dan wordt de schade niet vergoed. Onderlinge letselschade wordt wel vergoed.

Profiteer van pakketkorting

Heb je meerdere schadeverzekeringen van Univé in een pakket, zoals een auto-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering? Dan ontvang je een pakketkorting. Hoe meer schadeverzekeringen je hebt, hoe hoger de korting. Bij twee soorten schadeverzekeringen ontvang je twee procent korting, bij drie schadeverzekeringen is dit drie procent, enz.

Verzekeringen vergelijken

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering van Univé afsluiten? Kom dan eerst meer te weten over deze verzekering op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je eenvoudig 14 verzekeraars. Door de verschillende verzekeringen te vergelijken, kom je direct te weten welke aansprakelijkheidsverzekering aan jouw wensen voldoet. Zo kun je binnen vijf minuten zonder zorgen overstappen.

Bron: Unive.nl