Reaal Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Verzekerd voor € 2,5 miljoen
Schade aan spullen van visite ook verzekerd
Al vanaf € 3,15 per maand

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van Reaal, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice

Reaal aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 7,2 uit 10 volgens Reaal

De Nederlandse verzekeraar Reaal bestaat al meer dan honderd jaar en is een onderdeel van Vivat Verzekeringen. Dit is het moederbedrijf van een aantal andere verzekeraars, zoals nowGo, ACTIAM en Zwitserleven.

Reaal biedt diverse verzekeringsproducten voor consumenten en bedrijven. Je kunt bij deze verzekeraar een passende woonverzekering afsluiten, zoals een aansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering Reaal

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) van Reaal vergoedt schade als je per ongeluk de spullen van iemand beschadigt of iemand per ongeluk verwondt. De schade of het letsel wordt alleen vergoed als je hier volgens de wet aansprakelijk voor bent. Je hebt de keuze voor een maximaal verzekerd bedrag van 1 miljoen of 2,5 miljoen euro.

Spullen bezoek ook meeverzekerd

Als je bezoek krijgt en per ongeluk schade veroorzaakt aan de spullen van je bezoek dan is dat ook verzekerd als je daar niet aansprakelijk voor bent. De verzekeraar keert dan maximaal 1000 euro per gebeurtenis uit.

Dekking AVP

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) vergoedt de schade van anderen of het letsel aan anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Zo ben je onder meer verzekerd voor:

 • Schade die je hebt veroorzaakt aan de spullen van iemand anders
 • Letselschade aan iemand anders
 • Schade door je huisdier bij een ander
 • Schade aan de spullen van je visite
 • Schade aan geleende spullen tot maximaal 20.000 euro
 • Schade die is veroorzaakt tijdens een vriendendienst tot maximaal 25.000 euro
 • Schade door je woonhuis

Voor wie is de aansprakelijkheidsverzekering van Reaal?

De AVP van Reaal is er voor:

 • Jezelf
 • Je gezinsleden
 • Huispersoneel, zoals een au pair of interieurverzorgster (beperkt verzekerd)
 • Uitwonende studerende kinderen tot 28 jaar
 • Logees
 • Huisdieren

De aansprakelijkheidsverzekering van Reaal is er voor elke gezinssituatie. Het maakt dus niet uit of je samenwoont, single bent, kinderen hebt of niet. Wel verschilt de premie per gezinssituatie. Zo is de premie voor een alleenstaande lager dan die voor een gezin.

Verhaalsbijstand

Het kan natuurlijk ook dat iemand anders jou of een gezinslid verwondt. Als het erg veel moeite kost om te letselschade vergoed te krijgen dan lopen de juridische kosten vaak flink op. Bij de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren kun je Verhaalsbijstand meeverzekeren. Als je letselschade hebt en je bezittingen zijn ook beschadigd dan krijg je ook juridische hulp om de schade aan je spullen te verhalen.

Eenvoudig verzekeraars vergelijken

Ben je benieuwd hoeveel premie je betaalt voor de aansprakelijkheidsverzekering van Reaal? Bekijk de premiehoogte en de voorwaarden dan op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je eenvoudig veertien verzekeraars. Door verzekeringen te vergelijken, vind je altijd de beste en voordeligste verzekering. Hiermee bespaar je ruim 80 euro per jaar.

Bron: Reaal.nl