OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Met OHRA is je hele gezin wereldwijd verzekerd, ook je huisdier
Met OHRA kun je rekenen op een maximaal verzekerd bedrag van € 2.500.000
Met OHRA betaal je geen eigen risico

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

026 400 40 40
Whatsapp 06 20 14 06 59

OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 5 sterren volgens MoneyView

De verzekeraar OHRA bestaat al sinds 1925. OHRA is een afkorting van Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. OHRA behoort tot de NN Groep N.V.

OHRA biedt begrijpelijke producten en een snelle service. Je kunt zelf online een woonverzekering afsluiten, zoals een aansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering OHRA

Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat je per ongeluk iemands tablet op de grond laat vallen of dat de hond door het huis van je vrienden rent en een dure vaas omstoot. De financiële gevolgen voor zo’n klein ongelukje kunnen echter enorm groot zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA ben je verzekerd voor schade en letsel waar je aansprakelijk voor bent. De schadeclaim wordt snel afgehandeld en je hebt geen eigen risico.

Volgens de wet hoef je geen aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, maar het is verstandig om dit wel te doen. Een schade kan namelijk erg duur uitvallen. Voor een lage premie is alle schade die jij of een gezinslid per ongeluk veroorzaakt, gedekt.

OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

Dit biedt de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA:

  • Je hele gezin is wereldwijd verzekerd
  • Je huisdieren zijn meeverzekerd
  • Je betaalt geen eigen risico
  • Je kunt rekenen op een maximaal verzekerd bedrag van 2.500.000 euro

Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA ben je wereldwijd verzekerd tot 1250.000 euro of 2.500.000 euro per gebeurtenis. Je kiest zelf het maximaal verzekerd bedrag als je de verzekering afsluit.

Schade aan gehuurde of geleende spullen

Schade aan spullen die je hebt geleend, is standaard verzekerd tot een bedrag van 25.000 euro per gebeurtenis. Schade die je veroorzaakt aan gehuurde spullen, is niet verzekerd.

Schade tijdens een vriendendienst

Schade die je tijdens een vriendendienst hebt veroorzaakt, is verzekerd. Wel is het verzekerd bedrag lager dan bij ander soort schades.

Zelf je aansprakelijkheidsverzekering regelen

Via de OHRA App of via Mijn OHRA kun je zelf je aansprakelijkheidsverzekering regelen. Zo kun je de dekking wijzigen, je gezinssituatie aanpassen of andere gegevens wijzigen.

Dagelijks opzegbaar

De verzekering begint op de datum die op je polis staat aangegeven. Als er iets in je situatie verandert, dien je dat te melden bij OHRA. Dit kan via de app of via de website. De aansprakelijkheidsverzekering kun je dagelijks opzeggen.

Verzekeringen vergelijken

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten, zoals de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA? Dan is het verstandig om eerst verschillende verzekeringen te vergelijken. Dit kan met behulp van de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Zo kom je te weten welke aansprakelijkheidsverzekering bij jou past.

Bron: OHRA.nl